Alarm taktıran var mı aranızda ? Gerçi çalınacak birşey yok ama içim rahat etmiyor.Acaba diyorum başka alarm kumandası taşımadan bizim kumandaya baglanabilen alarm varmıdır ? Kitlediğinde devreye girsin açtıgında çıksın işte o kadar basit bir sistem ?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Alarm
Çöküş
X
-
orjinalinden alarmli olan az mini var bildigim kadariyla.. orjinali sonradan takilabiliyor mu acaba ben de merak ettim su an bu konuyudoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen siparisi alarmli vermistim AC de var ama sonradan orjinal MINI alarm sistemi takilmiyor diye biliyorum.
http://www.minimania.com/pdfile/R56_Alarm.pdf
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterabi takılıyor alarm sistemi retrofit olarak. hatta aşağıdaki linkde installation maual mevcut. çokta karışık bişey değilmiş montajı
http://www.minimania.com/pdfile/R56_Alarm.pdf
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBorusan getirir mi emin degilim astari yuzunden pahali olabilir.
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterborusan retrofit olayında insafsız hatta vicdansız fiyatlar veriyor genellikle. yurt dışından temin edilirse çok daha makul rakamlara gelebilir diye tahmin ediyorum
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYurtdisina giden biri cantasinda getirip bir de tax free yaparsa tadindan yenmez sanirim takacak birini bulmak o kadar zor olmasa gerek. Ancak alarm takildiktan sonra farlar degistiginde nasil codelamak istiyorsa onda da isteyecektir.
Yorum Yap
-
Arkadaşlar bu alarm konusunu bende merak ediyorum.
Emre Mor'un silecek kolu üzerinde ışık yanıp sönüyor. Bu immobilizer'in ışığı mı yoksa Alarm yerine de geçiyormu
Varoş gibi tekmelemek istemedim lastiğimi alarm ötüyormu diye hashashashuashuas1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar bu alarm konusunu bende merak ediyorum.
Emre Mor'un silecek kolu üzerinde ışık yanıp sönüyor. Bu immobilizer'in ışığı mı yoksa Alarm yerine de geçiyormu
Varoş gibi tekmelemek istemedim lastiğimi alarm ötüyormu diye hashashashuashuas
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar bu alarm konusunu bende merak ediyorum.
Varoş gibi tekmelemek istemedim lastiğimi alarm ötüyormu diye hashashashuashuas
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Sarıyı biliyorum geçen bitti ekledim hehehheeh
Akşam bi bağırtayım bakalım çalışıyor mu1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
200 dolar fiyatı var biri getirse keşke ne güzel olur valla Toplu alalım hatta alarm organizsyonu yaparız toplu taktırırız ))
https://www.ecstuning.com/b-genuine-...t/65750397059/
Yorum Yap
Yorum Yap