Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini Cooper Clubman 2008 model Android Teyp uygulaması
Dostum bu isin uzmani oldum yardimci olurum onlardan 10 gomlek daha iyi biliorum bu isi 😂 yapicagin tek sey 2011 model mini cooperlarin on gogusunden siparis vericen parca kodunuda veririm sana onu alinca rahatca takabiliosun
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum bu isin uzmani oldum yardimci olurum onlardan 10 gomlek daha iyi biliorum bu isi yapicagin tek sey 2011 model mini cooperlarin on gogusunden siparis vericen parca kodunuda veririm sana onu alinca rahatca takabiliosun
göğsü derken ? Sadece siyah çerçeveyimi sipariş veriyorsun ?? Bütün detayları yazarsan çok sevinirim valla çok büyük dertten kurtarırsın beni aracı satmayı bile düşünüyordum bu yüzden...
Aynen sadece siyah cerceve degisio tabiki anlatirim bak bi onceki resimde yolladim gayet basit 😉 numarami ozelden yaziyim whatsappdan yarin yardimci olurum
Aynen sadece siyah cerceve degisio tabiki anlatirim bak bi onceki resimde yolladim gayet basit numarami ozelden yaziyim whatsappdan yarin yardimci olurum
merhabalar cok başarılı olmuş bende düşünüyorum aliexpress fiyatı nedir ve sipariş te sorun yaşadınız mı? dm den banada yazarsanız numaranıı benımde bırkaç sorum olucak ılgınıze tesekkurler
Arıza ve masraf çıkarmayan MINI Kimseye emanet verilmeyen MINI'dir Çünkü MINI'nizi kullanmak isteyen kişiler Kendi heveslerini sizin aracınızda gidermeye çalışacaktır...
gule gule kullanin ic hiz gostergesini sevmiyorum orjinale daha yakin birsey yapsalar daha guzel olur ama iddia ile bu sekilde yapiyorlar yine de guzel olmus gule gule kullanin.
Yorum Yap