Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Harman Kardon mu? Pioneer mı?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Berkay harman/kardon'un çıkması bile çok pahalıdır diye tahmin ediyorum. Sen Pioneer set al bi tane veya alpine marka sony xpload falanda alabilirsin ama sahteleri çok dikkat et kaliteli biryerde yaptır izmir grubumuzdan destekte al tanıdıkları biryer varsa yönlendirirler.

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Harman Kardon Hi-End'e dogru yonelen bir firmayken Pioneer Hi-Fi sinifindadir daha cok. Marka olarak pek kiyaslamak dogru olmaz. Demiyorumki Pioneer dandik markadir.
    Cok ciddi paralar vermek istemiyorsan Pioneer ve JBL dusunebilirsin.
    Amfi konusuysa baska bir konudur. Illa bas icin dusunmemek gerek. Yuksek ve dusuk volumde sesin kalitesini arttirmanizda onemli bir rol oynar. Tabi sesin ilk cikis noktasi olan teybin ses kalitesi ne kdr iyiyse amfi'den o derece faydalanabilirsiniz.

35KES99 via Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Harman Kardon araca göre ya sıfır alırsın oda pahalıya gelir. Onun yerine çıkmasını bulabilirsin ama alırkende bi hi-fi ciye göster sağlammı daha önce tamir görmüş mü diye. Pioneer'ıda çok uyguna halledebilirsin ve verim alabilirsin.

Bir yorum yaz:

• BerkayKaracan
    yanıtladı
    Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Harman kardon sadece hoparlor degil amfi vs de bulmaniz lazim pioneer ona gore cok ucuza halledersiniz
    Amfiye neden ihtiyacım olucak ?
    Komponent kullanırsam ihtiyacım olmaz mi ona ? Hoparlörü direk teyp çıkışından halledemezmiyim? Bass istemiyorum artık sıkıcı gelmeye başladı

35 CUB 94
    BerkayKaracan~

Bir yorum yaz:

• uzman
    yanıtladı
    Harman kardon sadece hoparlor degil amfi vs de bulmaniz lazim pioneer ona gore cok ucuza halledersiniz

Bir yorum yaz:

• BerkayKaracan
    bir konu başlattı Harman Kardon mu? Pioneer mı?

Harman Kardon mu? Pioneer mı?

Selamlar. 2003 mini one'ımda sol ön taraftaki hoparlörün sanırım koruklerinde problem var bassli şarkılarda patlıyor. Bende komple ses sistemini değiştirmeye karar verdim. Bir abimin Cooper S i var. Hoparlörler harman Kardon. Cok hoşuma gitti. Fakat hangisinden daha iyi verim alirim ? Pioneer'a sıcak bakıyorum çünkü yaygın bulunabilir halde. Harman Kardon hoparlörü nerde bulurum onu da bilmiyorum. internetten biraz araştırdım ama arabaya göre bulamadım.
    Şimdiden teşekkürler
    Saygılar sevgiler

35 CUB 94
    BerkayKaracan~
    Eklenen Dosyalar
Hazırlanıyor...
X