Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
kaan boyle guzel bı araca sahıpsın paylasmıyorsun olmazkı ama boyle masalah kazasız belasız surusler
Valla heyecandan olsa gerek foto cekmek biraz zor geldi. Cesme bulusmasindan sonra fotolari ekleyecektim ama bi turlu uygun olamadim anca dun ekleyebildim.
Cidden cok hos bir araba, ben de 4 kişilik, bagajlı bir araba ihtiyacı duymasam işimden dolayı muhtemelen almıstım bir tane. Ortakoy'de gormus olma ihtimalim var mı seni birkac hafta once? Aynı renk bir cabrio gordum 1-2 kere ama plakasını hatırlamıyorum.
Cidden cok hos bir araba, ben de 4 kişilik, bagajlı bir araba ihtiyacı duymasam işimden dolayı muhtemelen almıstım bir tane. Ortakoy'de gormus olma ihtimalim var mı seni birkac hafta once? Aynı renk bir cabrio gordum 1-2 kere ama plakasını hatırlamıyorum.
Yok malesef daha Istanbul'a arabayla gelmek nasip olmadi. Ama insallah adminler bir bulusma ayarladigi takdirde gelecegim.
Kaan ilk gunden beri konusuyoruz zaten mukemmel bir kombinasyon aracın gule gule bin guzel kardeşim sen ona iyi davrandıkca o problem cıkartmaz Allah kaza bela ceza göstermesin.
Kaan ilk gunden beri konusuyoruz zaten mukemmel bir kombinasyon aracın gule gule bin guzel kardeşim sen ona iyi davrandıkca o problem cıkartmaz Allah kaza bela ceza göstermesin.
Cok saol alen abim. Insallah sorunsuz bi sekilde uzun suren bi birliktelik olur ceza noktasinda ertesi gunu polisin cekememezlik yapip yazdigi bi ceza var ama o da nazarlik diye dusunup kafama takmadim pek
Cok saol alen abim. Insallah sorunsuz bi sekilde uzun suren bi birliktelik olur ceza noktasinda ertesi gunu polisin cekememezlik yapip yazdigi bi ceza var ama o da nazarlik diye dusunup kafama takmadim pek
Anemon otelin karsisinda sehzade mehmet kolejine gidiyordum bi gece. Okulun onune cikan yolu dogalgaz geliyor diye seritlerle kapatmislar. Bende ciftlik parkinin oradan gecmeyim sknti olur diye ters yone girdim. Ama bugune kadar diger yol acik oldugu halde bin kisi gecer ordan. Uzaktan gormus polis geldi trafik polisi cagirdi falan. Adami taniyoruz durumu anlattik ama kapaliysa burasi gelme madem buraya sende falan seklinde konusunca bende biraktim artik yazdilar.
Yorum Yap