Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
DOA61 Supercharger S2000
Çöküş
X
-
Kanka hayırlı olsun yeni oyuncağın
emeği gecen herkesi tebrik ederim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
hahahaha sagol kankaAslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMasallah helal mal sahibine benzermis cok atesli

abi cok tesekkurlerAslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAteş etmiyor, resmen operasyona çıkmış
maşallah güle güle kazasız belasız kardesim. başından beri takip ediyorum zaten enfes oldu

daha bitmedi, bitince asil efsane olcakAslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göstervay arkadaş yaa yine efsane bir proje olmuş bu
emeği geçen herkesin eline sağlık.. güle güle keyifle kullan DOA
Bir yorum yaz:
-
vay arkadaş yaa yine efsane bir proje olmuş bu
emeği geçen herkesin eline sağlık.. güle güle keyifle kullan DOA
Bir yorum yaz:
-
Ateş etmiyor, resmen operasyona çıkmış
maşallah güle güle kazasız belasız kardesim. başından beri takip ediyorum zaten enfes oldu
Bir yorum yaz:
-
hahaha amin abi sagolAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGece gece Zevkle,dehşetle ve uykulu gözlerle okudum,baktım,izledim tek kelime ile mükemmel olmuş.Maşallah Allah kazasız belasız bol çatara pataralı sürüşler nasip etsin.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
hahaha test surusleriyle kiskandiriyolar beniAslı malikaltindis tarafından gönderilmiş Mesajı göstervideo ya bakilirsa garajda seni bekliyomus gibi gelmiyo bana pek
herseyi DEV icin yapiyorum kankaAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAha bana rakip geldi
Kardesim bu kadar uzakta olup, boyle bir projeye giristigin icin cesaretini ktluyorum. O ucaga binene kadar zaman gecmeyecek, heyecanini en iyi ben anlyorum sanirim..
O yuzde gule gule doya doya koleksiyonundaki canavari kullanmani diliyorum
Tavsiye;
Arka tampon eskisi daha basariliydi bence..
amin cumlemizeAslı AK223 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMasallahtan baska ne denilebilirki yani allah kaza bela vermesin abi sahane
2 hafta binebilcem ama o bile yeter gibi geliyorAslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSuper abi masallah,Bir an once gelip zevkle binersin insallah. boyle guzel projelerin bizden cikmasi super
Bir yorum yaz:
-
Super abi masallah,Bir an once gelip zevkle binersin insallah.😄 boyle guzel projelerin bizden cikmasi super
Bir yorum yaz:
-
Masallahtan baska ne denilebilirki yani allah kaza bela vermesin abi sahane
Bir yorum yaz:
-
Aha bana rakip geldi
Kardesim bu kadar uzakta olup, boyle bir projeye giristigin icin cesaretini ktluyorum. O ucaga binene kadar zaman gecmeyecek, heyecanini en iyi ben anlyorum sanirim..
O yuzde gule gule doya doya koleksiyonundaki canavari kullanmani diliyorum
Tavsiye;
Arka tampon eskisi daha basariliydi bence..
Bir yorum yaz:
-
video ya bakilirsa garajda seni bekliyomus gibi gelmiyo bana pek😀
Bir yorum yaz:
-
Gece gece Zevkle,dehşetle ve uykulu gözlerle okudum,baktım,izledim tek kelime ile mükemmel olmuş.Maşallah Allah kazasız belasız bol çatara pataralı sürüşler nasip etsin.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: