Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R56 Thunder Grey GP2 Project - 34 DOA 29 - GP2#1255

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Off topic yapma lan sponsor
    Hahahaha kanka adamin hakki var cok parca getirdi benim arabaya

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Off topic yapma lan sponsor

Bir yorum yaz:

• 16CPR31
    yanıtladı
    Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaşlar hayırlısıyla siteye sponsor oldum , gün içerisinde Admin arkadaşlarım yeni üyeliğimi aktif hale getirecek ürün billet CNC işleme detaylarını sponsorluk sayfasında paylaşacağım şu an yurt dışı satış rakamı almaya kalkılırsa 114 pound kargo gümrük hariç fiyatı fakat Nimotech Performance olarak çok makul ve avantajlı bir rakama getirdik ortalama 7 adet geldi bir çok faydalı ve performansa yönelik ürünler geldi ve geliyor ciddi olarak hazırlandık kol pistondan yataklara eksoz dan coilover'a body kite jant BBK ( big brake kıt) e kadar geldi ve geliyor çok farklı projelerle karşınıza geleceğim Nimotech 'i takip edin pişman olmazsınız
    Hayırlı uğurlu olsun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Arkadaşlar hayırlısıyla siteye sponsor oldum , gün içerisinde Admin arkadaşlarım yeni üyeliğimi aktif hale getirecek ürün billet CNC işleme detaylarını sponsorluk sayfasında paylaşacağım şu an yurt dışı satış rakamı almaya kalkılırsa 114 pound kargo gümrük hariç fiyatı fakat Nimotech Performance olarak çok makul ve avantajlı bir rakama getirdik ortalama 7 adet geldi bir çok faydalı ve performansa yönelik ürünler geldi ve geliyor ciddi olarak hazırlandık kol pistondan yataklara eksoz dan coilover'a body kite jant BBK ( big brake kıt) e kadar geldi ve geliyor çok farklı projelerle karşınıza geleceğim Nimotech 'i takip edin pişman olmazsınız
    Kanka hayırlı olsun.Mini cooper adına herşey bu forumda mevcut artık Başarılarının devamına

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    simdiden hayirli olsun kankam, butun guzel parcalarin ve detaylarini bekliyoruz nimotech is the answer

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Parca aluminyum ise, plastige oranla genlesmesi az olur Bos bi urun deil yani

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ürün hakkında detaylı açıklama da alabilir miyiz ?
    Abi yag kapagi sadece gorsel

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Evet Nimotech Co.'den açıklama bekliyoruz. Bu parça performansa ortalama 7hp katkı sağlıyormuş dyno üzerinde ispatlanırsa 10 adet alıp 70hp kazanmak istiyorum.
    Hahahahaha kampanya var 12 adedi 100 hpye cikarmis kanka sana ondan alalim

Bir yorum yaz:

• FU4885
    yanıtladı
    Aslı b.battal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Evet Nimotech Co.'den açıklama bekliyoruz. Bu parça performansa ortalama 7hp katkı sağlıyormuş dyno üzerinde ispatlanırsa 10 adet alıp 70hp kazanmak istiyorum.
    7 Beygir güzel bir rakam

Paraya oranla hakkını veriyorsa kesinlikle değerlendirilir

Bir yorum yaz:

• b.battal
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• FU4885
    yanıtladı
    Ürün hakkında detaylı açıklama da alabilir miyiz ?

Bir yorum yaz:

• mrtmltp
    yanıtladı
    Maşallah dozo, Allah kaza bela vermesin

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    doa gpye sevimli bir parca ekledik yeni sponsorumuz nimotech performance'a tesekkurler

Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hatta ben onu cooler yerine kaputun altina koysam daha faydali olur.. Noluur noolmaz )))
    Ahahahahaha kesin cozum ))

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X