Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Midnight Black JCW Project - 34 DOA 29
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhatta mitotinin jant rengine de boyatabilirsin derim ben?! ünlem :P
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu gidisle ben duran jantlatimi hazir sokukken siyaha boyicam gibj geliyor
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi! ünlem :P
Bir yorum yaz:
-
Bu gidisle ben duran jantlatimi hazir sokukken siyaha boyicam gibj geliyor
Bir yorum yaz:
-
Abi 20 kilo fazla olsun 100den 200e 2 sn gec ciksin sen yine de tak r112yi siyah beyaz bile dusunme derim 😃
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
tamam r112 mininin en güzel jantı belki ama elinde rpf1 var ya düşünme bile kanka
ulan elimde rpf1 var diye mini almayı düşünüyorum tekrarDD
Bir yorum yaz:
-
R112leri bi tak abi bence siyah veya füme ama enkeileri elden çıkartma r112lerin replikasını satıyolar 1000 liraya herkes almaya başladı sıkıldığın zaman dönersin en azından
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa enkei gercekten cok begeniyorum ama R112nin sadeligini veremiyor gibi geliyor bana da
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiBen sevemedim enkeiler cok eski duruyor 10 senelik model hafif filan ama bilemiyorum eski hali daha guzeldi siyah jantlarla.
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDoa enkeiler canli gorundugunde guzel duruyolar ama benim dusuncemde 2. Sirada kalirlar .
Bir yorum yaz:
-
Doa enkeiler canli gorundugunde guzel duruyolar ama benim dusuncemde 2. Sirada kalirlar .
Bir yorum yaz:
-
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah! (Arada yaziim de bulunsun!)
tooncay
34 NIJ 84 - Tuncay Karaman
Bir yorum yaz:
-
Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah! (Arada yaziim de bulunsun!)
tooncay
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiMaşallah! (Arada yaziim de bulunsun!)
tooncay
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: