Kesinlikle r112. Rpf01 dense conical spoke takarim daha iyi 😃
Sent from my iPhone using Tapatalk
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Midnight Black JCW Project - 34 DOA 29
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Misafir cevap verdiPiano black jcw jant derim baska bisey demem ben
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDiyorsun
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterR112 tabbiside!!! Gulucuk gulucuk gulucuk
Bir yorum yaz:
-
Jant konusunda fikirlerinizi alabilirmiyim? JCW R112 mi yoksa Enkei RPF01 mi?
JCW R112
Enkei RPF01
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiSenin arabana daha da yorum yapmam! 💯😎
tooncay
34 NIJ 84 - Tuncay Karaman
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet... Ama tam o sirada Haluk'un gonlunde varmis. Bende onun ultralagaralugara'larina goz suzmustum. Alen'de bizi halvet etti bir gece. Sabah ikimizde ne oldugunu anlamadik ama mutlu olduk.....
Enkei tabiiki daha sade. JCW cafcafli. Sole soleyim eger JCW olmasaydi jantlarin su an 'Burc' agliyo olmazdi. Enkei cuk oturmus gorunurdu. Hata JCW den Enkei donmende. Cunku ikiside guzel jant. Ayricana forumumuzda Enkei kullanan efsane araclar vardi hatirlarsak.
Esas benim gozume carpan baska bisey var. JCW ile Mini'n biraz on dusuk arka yuksek duruyordu. Sanirim coil tam istedigin gibi ayarlanamiyordu. Ama photoya bakarsak Enkei ile on-arka yukseklik ayari tam olmus.
Gule gule kullan. JCW yi satma.,.
Wishman
Bunun yukseklik ayarini mertsonad yaptirdi, onda on tarafi biraz daha asagida duruyordu... Bide bu janti takinca 40 yanaga dondum o yuzden hem araba biraz daha dustu hemde camurluk mesafesi acildi. Haliyle biraz daha asagiya cekmek zorunda kaldik coiloverin ayarini... Yolda nasil gidicek bilmiyorum
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTesekkur ederim abisenin arabaya da bi ara takilcakmis vazgecilmis sanirim rpf01
Enkei tabiiki daha sade. JCW cafcafli. Sole soleyim eger JCW olmasaydi jantlarin su an 'Burc' agliyo olmazdi. Enkei cuk oturmus gorunurdu. Hata JCW den Enkei donmende. Cunku ikiside guzel jant. Ayricana forumumuzda Enkei kullanan efsane araclar vardi hatirlarsak.
Esas benim gozume carpan baska bisey var. JCW ile Mini'n biraz on dusuk arka yuksek duruyordu. Sanirim coil tam istedigin gibi ayarlanamiyordu. Ama photoya bakarsak Enkei ile on-arka yukseklik ayari tam olmus.
Gule gule kullan. JCW yi satma.,.
WishmanEn son düzenleyen WISHMAN; 13-06-14, 16:52.
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterZaten DOA bir sure once Enkei'nin haberini yazmisti... Ben bekliyordum bunu...
Enkei iste Enkei...
Doa'cim, gule gule kullan Jantlari, JCW leride satma... Tekerlekleri isaretle, sIKIldikca degistirirsin...
Hayirli olsun
Wishsenin arabaya da bi ara takilcakmis vazgecilmis sanirim rpf01
Bir yorum yaz:
-
Zaten DOA bir sure once Enkei'nin haberini yazmisti... Ben bekliyordum bunu...
Enkei iste Enkei...
Doa'cim, gule gule kullan Jantlari, JCW leride satma... Tekerlekleri isaretle, sIKIldikca degistirirsin...
Hayirli olsun
Wish
Bir yorum yaz:
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu resimlerde çok iyi çıkmamış ama canlı bir görün arabayı derim maşallahı var kanka ağar eziyo
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPist spec
Bir yorum yaz:
-
bu resimlerde çok iyi çıkmamış ama canlı bir görün arabayı derim maşallahı var kanka ağar eziyo
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: