Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R56 Midnight Black JCW Project - 34 DOA 29

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• tutku
    yanıtladı
    Kesinlikle r112. Rpf01 dense conical spoke takarim daha iyi 😃

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Piano black jcw jant derim baska bisey demem ben

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Diyorsun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Saclari kesmissin hafif enkei takmasanda olur muhahahaha

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    R112 tabbiside!!! Gulucuk gulucuk gulucuk
    Diyorsun

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    R112 tabbiside!!! Gulucuk gulucuk gulucuk

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Jant konusunda fikirlerinizi alabilirmiyim? JCW R112 mi yoksa Enkei RPF01 mi?

JCW R112

Enkei RPF01

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Senin arabana daha da yorum yapmam! 💯😎

tooncay
    34 NIJ 84 - Tuncay Karaman

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Evet... Ama tam o sirada Haluk'un gonlunde varmis. Bende onun ultralagaralugara'larina goz suzmustum. Alen'de bizi halvet etti bir gece. Sabah ikimizde ne oldugunu anlamadik ama mutlu olduk.....

Enkei tabiiki daha sade. JCW cafcafli. Sole soleyim eger JCW olmasaydi jantlarin su an 'Burc' agliyo olmazdi. Enkei cuk oturmus gorunurdu. Hata JCW den Enkei donmende. Cunku ikiside guzel jant. Ayricana forumumuzda Enkei kullanan efsane araclar vardi hatirlarsak.

Esas benim gozume carpan baska bisey var. JCW ile Mini'n biraz on dusuk arka yuksek duruyordu. Sanirim coil tam istedigin gibi ayarlanamiyordu. Ama photoya bakarsak Enkei ile on-arka yukseklik ayari tam olmus.

Gule gule kullan. JCW yi satma.,.

Wishman
    Onu satmiyorum tutuyorum zaten abi
    Bunun yukseklik ayarini mertsonad yaptirdi, onda on tarafi biraz daha asagida duruyordu... Bide bu janti takinca 40 yanaga dondum o yuzden hem araba biraz daha dustu hemde camurluk mesafesi acildi. Haliyle biraz daha asagiya cekmek zorunda kaldik coiloverin ayarini... Yolda nasil gidicek bilmiyorum

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Tesekkur ederim abi senin arabaya da bi ara takilcakmis vazgecilmis sanirim rpf01

Evet... Ama tam o sirada Haluk'un gonlunde varmis. Bende onun ultralagaralugara'larina goz suzmustum. Aren'de bizi halvet etti bir gece. Sabah ikimizde ne oldugunu anlamadik ama mutlu olduk.....

Enkei tabiiki daha sade. JCW cafcafli. Sole soleyim eger JCW olmasaydi jantlarin su an 'Burc' agliyo olmazdi. Enkei cuk oturmus gorunurdu. Hata JCW den Enkei donmende. Cunku ikiside guzel jant. Ayricana forumumuzda Enkei kullanan efsane araclar vardi hatirlarsak.

Esas benim gozume carpan baska bisey var. JCW ile Mini'n biraz on dusuk arka yuksek duruyordu. Sanirim coil tam istedigin gibi ayarlanamiyordu. Ama photoya bakarsak Enkei ile on-arka yukseklik ayari tam olmus.

Gule gule kullan. JCW yi satma.,.

Wishman
    En son düzenleyen WISHMAN; 13-06-14, 16:52.

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Zaten DOA bir sure once Enkei'nin haberini yazmisti... Ben bekliyordum bunu...
    Enkei iste Enkei...

Doa'cim, gule gule kullan Jantlari, JCW leride satma... Tekerlekleri isaretle, sIKIldikca degistirirsin...

Hayirli olsun
    Wish
    Tesekkur ederim abi senin arabaya da bi ara takilcakmis vazgecilmis sanirim rpf01

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Zaten DOA bir sure once Enkei'nin haberini yazmisti... Ben bekliyordum bunu...
    Enkei iste Enkei...

Doa'cim, gule gule kullan Jantlari, JCW leride satma... Tekerlekleri isaretle, sIKIldikca degistirirsin...

Hayirli olsun
    Wish

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bu resimlerde çok iyi çıkmamış ama canlı bir görün arabayı derim maşallahı var kanka ağar eziyo
    Kanka araba whatsapptan kendi fotografini yollasa alt tarafta "Ezdi (6:45 pm)" yazarmiydi

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Pist spec

Iyyykk booyykk spec

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    bu resimlerde çok iyi çıkmamış ama canlı bir görün arabayı derim maşallahı var kanka ağar eziyo

Bir yorum yaz:

• FU4885
    yanıtladı
    Çabuk özle

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X