Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R56 Midnight Black JCW Project - 34 DOA 29

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Way arkadass bu ne hiz.. Yakinda Mini Challenge araci olacak walla masallah super olmus, gule gule kullan!

34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!
    Tesekkurler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Arka 'kirmizi' emniyet kemerlerinin talibiyim!!!
    Dusunursen
    Saka degil....!!!!

P.S: Tabii arkalarin makarasi onlere oluyorsa.....

Wishman

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Way arkadass bu ne hiz.. Yakinda Mini Challenge araci olacak walla masallah super olmus, gule gule kullan!

34 DE 3897 - Unidentified Zalım Object, Is a miracle of 997TT, Dyno data : 520hp, Lam11 King, Powered by Hans Tuning, The only MINI that can take off from the Sabiha Gokcen Airport. It's the only car you can feel G-force on your face. Somebody must stop this KID!!

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Sparco evo 2 plus koltuklarimiz geldi

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    yarın body kit aldıracaksın bana bu resimlerle )
    En acilinden bi jcw kit yapmamiz lazim senin araca

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    before & after
    ilk halide güzelmiş aslında

[ATTACH]4337[/ATTACH]

[ATTACH]4338[/ATTACH]

yarın body kit aldıracaksın bana bu resimlerle )

Bir yorum yaz:

• SRKNZCN
    yanıtladı
    Abi bundan once yay amortisor kullaniyodum ama coil minide gercekten cok fark ettiriyor.
    Kamber veremedik onlere on teker amortisore yakin oldugu icin. Hatta mecburen spacer kullandik...
    On tarafin cm olcusunu tam bilmiyorum ama duz zeminde sigara paketiyle ufak bir test yapmistik fotografini ekliyim

çok güzel olmuş doga... tam bir sürüngen güle güle kullan

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bozma DOA'nin konusunu, kolestrolum azinca (biliyon iki gundur bortu bocekle hominigirtlak.) aklima garip sorular geliyo.
    Gel benim garaja atisalim karsilikli... :-)

Sorma nedenim tabiiki ben ve benim gibi bircok arkadaslarin bole ayrintilari bilmesinin yarari olcagina inanmamdir.
    Doga'da uyumlu uye statusunde olunca bu gibi sorulara detaylica cevap veriyor.
    Tesekkurler ona.. Yoksa MINI'sine lafim bile olmaz, artik bu MINI'de forumun MINI'si oldu ayni Mert'in Seckin'in MINI'leri gibin kendi katagorilerinde.

Mesela ben bilmiyordum coilover takilip en son basilirsa tekerlegin coilin tepesine cok yaklastigini... Resimde gordugumde bana azicik OEM gorununce on tekerlek acisi sormak istedim. Sanirim 1-2 cm yukseltildiginde istenildigi kadar kanber acisi verelibilecektir.

Daha once sordugumda forumumuzdan bir MINI -5 yapmisti ki ben bile sasip kalmistim.

Acizane, kabul edersen benim gorusumu Doga, az kullan, on lipi yolda birakmadan once 1-2 cm yukselt ve en az -3 kamber ver. Iste o zaman MINI'n yere yapisacaktir. (Tabiiki butun yazdiklarim teorik, ben roflem yuzunden ole virajlar goremedim hic bir zaman. :-) )

Spacer iyidir diye dusunuyorum. Kac cm taktiniz Doga?

Tekrar tekrar, guzel gunlerde kullanman dileklerimle...

Wish
    Abi valla zaten dedigim gibi test asamasindayim henuz hic bir surtme yasamadim, ama 50yi de gecmedim tabi

Spacerda da 6mm vardi ayn de, bu basiklikta 6lik kurtarmadi. 10mm de fazla disari cikariyor. Mucizevi bir sekilde hunterda 7.5mm lik spacer bulduk aksamin 8inde ve tam aranan olcuymus cuk diye oldu...

Cok tesekkurler tekrardan iyi dileklerin icin

En son düzenleyen Kekuti; 12-05-14, 09:39.

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kamber açını yirim senin. Olm max 90 gidion napcan Kamber açısını falan. sen kaç g kuvvetinde röflen bozulur ona bak hehe
    Bozma DOA'nin konusunu, kolestrolum azinca (biliyon iki gundur bortu bocekle hominigirtlak.) aklima garip sorular geliyo.
    Gel benim garaja atisalim karsilikli... :-)

Sorma nedenim tabiiki ben ve benim gibi bircok arkadaslarin bole ayrintilari bilmesinin yarari olcagina inanmamdir.
    Doga'da uyumlu uye statusunde olunca bu gibi sorulara detaylica cevap veriyor.
    Tesekkurler ona.. Yoksa MINI'sine lafim bile olmaz, artik bu MINI'de forumun MINI'si oldu ayni Mert'in Seckin'in MINI'leri gibin kendi katagorilerinde.

Mesela ben bilmiyordum coilover takilip en son basilirsa tekerlegin coilin tepesine cok yaklastigini... Resimde gordugumde bana azicik OEM gorununce on tekerlek acisi sormak istedim. Sanirim 1-2 cm yukseltildiginde istenildigi kadar kanber acisi verelibilecektir.

Daha once sordugumda forumumuzdan bir MINI -5 yapmisti ki ben bile sasip kalmistim.

Acizane, kabul edersen benim gorusumu Doga, az kullan, on lipi yolda birakmadan once 1-2 cm yukselt ve en az -3 kamber ver. Iste o zaman MINI'n yere yapisacaktir. (Tabiiki butun yazdiklarim teorik, ben roflem yuzunden ole virajlar goremedim hic bir zaman. :-) )

Spacer iyidir diye dusunuyorum. Kac cm taktiniz Doga?

Tekrar tekrar, guzel gunlerde kullanman dileklerimle...

Wish

Bir yorum yaz:

• Swiss Hotelier
    yanıtladı
    Cunda icin olmaz Swiss'cim.

Doa, on arka durus, acisi coook guzel. Tam otoyolluk. Bence biran once azicik bir dene....
    Tabii dusmesinden cok coilover'in verdigi degisiklikte hosuna gidecektir.
    Coilover'i bir yay ile karistirmamak lazim.

Tam on tekerlegin arkasi, marspielden yere uzaklik sanirim sanirim 10 cm olmali. Benimkinde 17,5 cm. Off ya aradaki farka bak!

Onlere kac kamber verdiniz?

Guzel gunlerde kullan.
    Wishabi
    Kamber açını yirim senin. Olm max 90 gidion napcan Kamber açısını falan. sen kaç g kuvvetinde röflen bozulur ona bak hehe

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yok abi bu coil işi bana göre diiilmiş hem önden hem yandan anladım

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Cunda yolu planlari bozdu abi

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı

Doa, on arka durus, acisi coook guzel. Tam otoyolluk. Bence biran once azicik bir dene....

Tam on tekerlegin arkasi, marspielden yere uzaklik sanirim sanirim 10 cm olmali. Benimkinde 17,5 cm. Off ya aradaki farka bak!

Guzel gunlerde kullan.
    Wishabi
    Abi bundan once yay amortisor kullaniyodum ama coil minide gercekten cok fark ettiriyor.
    Kamber veremedik onlere on teker amortisore yakin oldugu icin. Hatta mecburen spacer kullandik...
    On tarafin cm olcusunu tam bilmiyorum ama duz zeminde sigara paketiyle ufak bir test yapmistik fotografini ekliyim

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Keske butun yollarimiz su ayardayken kullanmaya uygun olsaydi! Basiklik en cok Mini ye yakisiyo benim gozumde. Gule gule kullan hatta kullanacagin yollar musaitse bence hep boyle kalsin cok iyi gorunuyo cunku

Keske hep kalsa valla bende oyle istiyorum..,

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı

Guzel gunlerde kullan.
    Wishabi
    En son düzenleyen WISHMAN; 11-05-14, 20:30.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Önden yandan

Keske butun yollarimiz su ayardayken kullanmaya uygun olsaydi! Basiklik en cok Mini ye yakisiyo benim gozumde. Gule gule kullan hatta kullanacagin yollar musaitse bence hep boyle kalsin cok iyi gorunuyo cunku

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X