Motor cok guzel gorunuyor resimde... Firsat olursa birde AEM kitin kaput altinda kalan goruntusu ile beraber paylasim yapabilirmisiniz?
Paylasilan 4 dyno resminde elde edilen gucleride yazarsaniz grafik okuyamayan arkadaslara yardimci olur gibime geliyor...
P.S: AEM Heat Shealth (oyle olsa gerek) cok guzel durmus ayrica.
Wishman
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 White Silver JCW Project - 34 NSB 44 by Onur-oto.net
Çöküş
X
-
Ben arabanın kimin olduğunu profile girip bakınca anladım ha
hayırlı olsun abi güzel olmuş araba
Bir yorum yaz:
-
Kanka daha dur geceleri hava soguk asil haziranda sicaklar iyice bastirinca minikler baya zorlanicak intercooler olmayan birde ozellikle kapagi olmayan R53 lerin vay halineAslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah kazasiz belasiz... Intercooler ve methenol çok iyi sonuc alırsınız inanın hele bu sıcakta.
Onur bey araciniz gercekten cok hizli
Bir yorum yaz:
-
Maşallah kazasiz belasiz... Intercooler ve methenol çok iyi sonuc alırsınız inanın hele bu sıcakta.
Bir yorum yaz:
-
Evet arkadaşlar bugunluk bu kadar
Yaptıgımız ölcumlere gore araca stock halıyle ıntercooler takıp daha fazla guc alınacagına karar verdık..Kısmetse pazartesi Forge ıntercooler montajını yapıp görsellerle ve dyno verilerıyle sizi cıkacak olan fark hakkında bilgilendireceğim...
Bir yorum yaz:
-
Evet arkadaşlar hazırsanız başlayalım..4 tane dyno verisi koyacağım..sırasıyla 1.grafikte aracın standart ölçümünü koyuyorum.2.grafikte standart araca aem filtreyi ve forge dump valve taktık(yumusak yesıl yay).3.grafikte bu iki ölçümün grafıksel karsılastırmasını goreceksınız.4.grafikte de 5200 devır sonrasında ortalama 7-8 hp lık farkı gosterır belgeyı goreceksınız.Bu 2 ürünü kullanan arkadaşların içleri rahat olabilir
Uploaded with ImageShack.us
En son düzenleyen Kekuti; 20-12-13, 00:04.
Bir yorum yaz:
-
Kekuti kardeşimin yoğun ısrarlarına dayanamayarak ön far ve ızgara çerçevelerini stop çıtalarını piano black kaplattım, ilk başlarda sevemedım ama gözum alışmaya başladı

ImageShack.us

Son durum...
AEM COLD AİR İNTAKE KİT
FORGE İNTERCOOLER
FORGE HORTUM SETİ
FORGE DUMPVALVE
AEM WATER METHANOL KİT
MİLLTEK DOWNPİPE
GP2 DİFİZÖR
MANİC MOTORSPORT YAZILIM
H&R COİLOVER
En son düzenleyen Kekuti; 20-12-13, 00:03.
Bir yorum yaz:
-
Murat abi sabah sabah güne güldürerek başlattın beniAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHele ben, sizden 5 saat ondeyim, bu yuzden bekle bekle zaman gecmiyo...

Bir yorum yaz:
-
Hele ben, sizden 5 saat ondeyim, bu yuzden bekle bekle zaman gecmiyo...
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: