Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

34 AT 991 R53 MINI Cooper S Project

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Luai
    yanıtladı
    Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ozgurun iticilerin yağ gelmemek sebebi yağ soğtucudan onu sornra hal oldu zaten. 3 gün abartım ola bilir obur egzantrik gelir gelmez kargodan onu taktık. Madem Schrick daha iyi bari onu terchi etseydiniz NS2 yerine.

Luai işte kalıplaşmış işler diyoruz ya ben onu yapmıyorum özgür takımş olmamış bu egzantrik kötü demek yanlış şahsen böyle düşünüyorum

Özgür benim için kıstas değil bana eğer Özgün al dediyse PPR Kaan al dediyse ve ben adamlarla yazıştıysam güvendim sorun değil 440 usd param gider yenisini alırım çok dert etmiyorum be kanka böyle işleri

Ben schrick iyi süper desem ve aracımda schrick olmasa ve daha sonra ben gidip başka bir egzantrik alsam tamam dersinki bu kadar övdün neden almadın diye

Ama ben bu egzantrikle 2 sene gazladım eski aracımdada vardı ben farklı birşey denemek istedim ve deniyeceğim Haluk'a da söyledim kanka istersen önce ben denerim sana öyle tavsiye ederim dedim sağolsun güvendi aldı

Elimde eski egzantriğimde duruyo Luai crower da var çok sıkılırsam billet yaptırırım ne olucak sanki neşeme göre takılıyorum kime ne
    iki kisi tavsiye etti dene ozman ben burda kimseye zara ve vakit kayip etmesi istemem ama madem maddi sıkıntısı yoksa devam yapmaya

Umarım istediginiz verim alirsiniz.

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    MiniTorque'da bakındım biraz, genelde RMW / Schrick ve Crower tercih ediliyor R53'de.. R56 için Schrick alıyor insanlar.

Çok fazla araba var özellikle Crower Egzantrikle ilgili bir sıkıntı göremedim..

Kanka işte zamanında birisi kullandı daha doğrusu kullanamadı egzantrik kötü oldu bunlar kıstas değil ben deniyorum max. 440 usd me olur olan ama en azından hurafeyi kaldırırım ortadan schrick de kötü egzantrikti bence gayet iyi ben birazdaha lift büyüttüm hayır 264/272 olan bir egzantrik 272/272 olunca nasıl kötü olur ben hadi 300 / 300 atmosferik egzantriği taksam eyvallah

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    MiniTorque'da bakındım biraz, genelde RMW / Schrick ve Crower tercih ediliyor R53'de.. R56 için Schrick alıyor insanlar.

Çok fazla araba var özellikle Crower Egzantrikle ilgili bir sıkıntı göremedim..

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Ozgurun iticilerin yağ gelmemek sebebi yağ soğtucudan onu sornra hal oldu zaten. 3 gün abartım ola bilir obur egzantrik gelir gelmez kargodan onu taktık. Madem Schrick daha iyi bari onu terchi etseydiniz NS2 yerine.[/QUOTE]

Luai işte kalıplaşmış işler diyoruz ya ben onu yapmıyorum özgür takımş olmamış bu egzantrik kötü demek yanlış şahsen böyle düşünüyorum

Özgür benim için kıstas değil bana eğer Özgün al dediyse PPR Kaan al dediyse ve ben adamlarla yazıştıysam güvendim sorun değil 440 usd param gider yenisini alırım çok dert etmiyorum be kanka böyle işleri

Ben schrick iyi süper desem ve aracımda schrick olmasa ve daha sonra ben gidip başka bir egzantrik alsam tamam dersinki bu kadar övdün neden almadın diye

Ama ben bu egzantrikle 2 sene gazladım eski aracımdada vardı ben farklı birşey denemek istedim ve deniyeceğim Haluk'a da söyledim kanka istersen önce ben denerim sana öyle tavsiye ederim dedim sağolsun güvendi aldı

Elimde eski egzantriğimde duruyo Luai crower da var çok sıkılırsam billet yaptırırım ne olucak sanki neşeme göre takılıyorum kime ne

Bir yorum yaz:

• Luai
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Marka olarak Crower benim bildiğim bir marka değil açıkcası ama tavsiye etmediğinizi belirtirken; nedeninide açıklarmısın Luai daha evvel malum kişi aracında denemiş ama neyinden memnun kalmadı? ne rahatsızlık verdi egzantrik ? ne biliim malzeme mi kötü ? neye göre dünyanın en kötü egzantriği
    NS2 yazdım dikkat edersen Crower NS1 ve NS2 var. Adamın arabasında Schrick vardı daha iyi gidiyordu sonra Crower NS2 modeli gordu dedi onu takim arabası daha kötü gitmeye başladı ayardan dedik ayar yaptık gene eskisi gibi gitmedi. Sonra NAM forumlarda araştırdık ordada memnun kalmayan var Schrick ve RMW vardı onlarda.

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yekta enjektor almis zaten Haluk bu yuzden listede yok conta zaten burda var kanka getirmeye degmez
    Kapak saplamasi alinadabikir alinmasada olur bende almadim mesela
    Crowet ozgur aldi iticiletine yag gelmedi gibi bir rivayet var ozgurun 3 gun kullanip ise yaramadigi dedigi malasa acikcasi pek guvenemiyorum
    Egzantrigi secen Ozgün kanka zaten herhalde Ozgur bu isi ondan iyi bilmiyodur
    @luai rmw nin senin tercih ettigin egzantrigi oldukca ovdun schric pek iyi dgil dedin bence lift degerlerini bir arastir derim kanka cunku rmw de egzost daha buyuk emme kucuk schric de emme buyuk egzost biraz daha kucuk

Su an ilk etapta gecilen siparisler bu sekilde eksikler var

Haluk gorurse yazar ona egzantrik icin bekle ben bir deniyim istersen oyle alalim dedim ama al kanka dedi takicaz gorucez bi hurafeyi daha kaldiricaz ortadan
    Ozgurun iticilerin yağ gelmemek sebebi yağ soğtucudan onu sornra hal oldu zaten. 3 gün abartım ola bilir obur egzantrik gelir gelmez kargodan onu taktık. Madem Schrick daha iyi bari onu terchi etseydiniz NS2 yerine.

Bir yorum yaz:

• SERKAN
    yanıtladı
    Hayırlısı Olsun inş allah utandırmasn aren sana da tşkler kardşim ilgin ve alakandan dolayı güzel olacak güzel...

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    @ yekta msd coil pack olarak alindi Komple geliyo zaten kanka

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Yekta enjektor almis zaten Haluk bu yuzden listede yok conta zaten burda var kanka getirmeye degmez
    Kapak saplamasi alinadabikir alinmasada olur bende almadim mesela
    Crowet ozgur aldi iticiletine yag gelmedi gibi bir rivayet var ozgurun 3 gun kullanip ise yaramadigi dedigi malasa acikcasi pek guvenemiyorum
    Egzantrigi secen Ozgün kanka zaten herhalde Ozgur bu isi ondan iyi bilmiyodur
    @luai rmw nin senin tercih ettigin egzantrigi oldukca ovdun schric pek iyi dgil dedin bence lift degerlerini bir arastir derim kanka cunku rmw de egzost daha buyuk emme kucuk schric de emme buyuk egzost biraz daha kucuk

Su an ilk etapta gecilen siparisler bu sekilde eksikler var

Haluk gorurse yazar ona egzantrik icin bekle ben bir deniyim istersen oyle alalim dedim ama al kanka dedi takicaz gorucez bi hurafeyi daha kaldiricaz ortadan

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sadece bunu soylemek istiyorum Crower NS2 dunyanin en kotu egzantrigi Ozgur takti araba daha kotu gitti bin pisman oldu 4 - 6 gun sonra sokuldu... RMW istemiyorsaniz, Schrick takin bari gene siz bilirsiniz.
    Marka olarak Crower benim bildiğim bir marka değil açıkcası ama tavsiye etmediğinizi belirtirken; nedeninide açıklarmısın Luai daha evvel malum kişi aracında denemiş ama neyinden memnun kalmadı? ne rahatsızlık verdi egzantrik ? ne biliim malzeme mi kötü ? neye göre dünyanın en kötü egzantriği

Bir yorum yaz:

• Luai
    yanıtladı
    Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    hem geçmiş olsun tekrar hemde hayırlı olsun.. aren güzel liste yapmış ellerine sağlık gerçi artık klasik oldu zaten aşağı yukarı herkes bu setupta, en azından oturmuş birşeyi yapıyorsunuz derdi tasası daha az olur, hatta hiç olmaz inşallah
    ama gözüme takılan eksik gördüğüm birkça birşeyi de yazayım dedim.. en başta enjektör göremedim listede, hazır amerikadan sipariş varken RMW den veya direk siemens den 450cc 6 nokta enjektör siparişi verebilirsiniz yada RC, bosch gibi birşey de olabilir..
    gömleklerde sıkıntı var heralde 77.5 tercih etmişsiniz ama ona uygun conta setini de sipariş verirseniz daha iyi olur bence.. hazır kapağı söküyorken arp kapak saplaması da alınabilir eski saplamaları kullanmayın ne olur ne olmaz, oem ile arasında çok fiyat farkı da yoktu sanırm..
    msd hazır almışken kit olarak alsaydınız bence daha iyi olabilirdi.. çünkü asıl sıkıntı çıkarma ihtimali yüksek olan şey bobin değil, kablolar ama yinede yenilenmesi güzel olur tabi kabloları da ekletme şansınız varsa alın derim..
    crower ns2 alıyorsunuz heralde? özgür filan denedi gp de pek memnun kalmadılar, schrick tadında bi egzantirik sanırım.. ben olsam tercih etmezdim ama denemeden testini görmeden birşey demeyeyim
    siparişe m7 82 derece termo da eklerseniz iyi olur

eskiden ne buji kullanılmış araçta? yazılım varmıymış? pistonların fotoğrafı varmı?
    Bi kac sey yazmak istiyordum ama firasat birakmadi Yekta her seyi yazdi

Sadece bunu soylemek istiyorum Crower NS2 dunyanin en kotu egzantrigi Ozgur takti araba daha kotu gitti bin pisman oldu 4 - 6 gun sonra sokuldu... RMW istemiyorsaniz, Schrick takin bari gene siz bilirsiniz.

Bir yorum yaz:

• Yekta
    yanıtladı
    hem geçmiş olsun tekrar hemde hayırlı olsun.. aren güzel liste yapmış ellerine sağlık gerçi artık klasik oldu zaten aşağı yukarı herkes bu setupta, en azından oturmuş birşeyi yapıyorsunuz derdi tasası daha az olur, hatta hiç olmaz inşallah
    ama gözüme takılan eksik gördüğüm birkça birşeyi de yazayım dedim.. en başta enjektör göremedim listede, hazır amerikadan sipariş varken RMW den veya direk siemens den 450cc 6 nokta enjektör siparişi verebilirsiniz yada RC, bosch gibi birşey de olabilir..
    gömleklerde sıkıntı var heralde 77.5 tercih etmişsiniz ama ona uygun conta setini de sipariş verirseniz daha iyi olur bence.. hazır kapağı söküyorken arp kapak saplaması da alınabilir eski saplamaları kullanmayın ne olur ne olmaz, oem ile arasında çok fiyat farkı da yoktu sanırm..
    msd hazır almışken kit olarak alsaydınız bence daha iyi olabilirdi.. çünkü asıl sıkıntı çıkarma ihtimali yüksek olan şey bobin değil, kablolar ama yinede yenilenmesi güzel olur tabi kabloları da ekletme şansınız varsa alın derim..
    crower ns2 alıyorsunuz heralde? özgür filan denedi gp de pek memnun kalmadılar, schrick tadında bi egzantirik sanırım.. ben olsam tercih etmezdim ama denemeden testini görmeden birşey demeyeyim
    siparişe m7 82 derece termo da eklerseniz iyi olur

eskiden ne buji kullanılmış araçta? yazılım varmıymış? pistonların fotoğrafı varmı?

Bir yorum yaz:

• G.Evran
    yanıtladı
    masallah ikinci emg geliyoo ins

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı
    Hayirlisi olsun. Insallah hersey gonlunuze gore olur. Emin ellerde en temiz sekilde istediginiz gibi bir arac olacagina eminim

IZM-5655-TCHB

Bir yorum yaz:

• Sportline
    yanıtladı
    Geçmiş olsun yeni hızlı ve sorunsuz haliyle biran önce sahalara döner umarım.

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Aracta oldukça kötü bir egzost sistemi vardı artık yok %17 kasnak mevcut egt görmüş ve buji seçiminde bir yanlışlık yapılmış 100000 KM nin vermiş olduğu yorgunluk cabası neticede herşey yenileniyor eskiden geriye blok ve krank kalıyor gerisi komple yeni

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X