Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R56 Pepper White Mini Cooper S JCW / 34 DGE 54 Talha

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Talha
    yanıtladı
    Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    hepsinin ayarı var sen merak etme

paypal ile 2 ödeme yapıcaksın,benmi anlatıyım senin gibi esnaf adama bunları talha
    Mumkundur.dicek bisey yok

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• uzman
    yanıtladı
    Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    O işler öncedendi.Şimdi maşallah devletimiz çok çalışkan Gümrük bu ürün için yaptığın ödeme dekontunu bize faksla diyor.Kimle yollatırsan yollat. Çok ıvır zıvır şeyler sadece takılmadan geçiyor.Telefon kapağı v.s...

Hatta yanlış gösterirsen daha büyük sıkıntı.
    hepsinin ayarı var sen merak etme

paypal ile 2 ödeme yapıcaksın,benmi anlatıyım senin gibi esnaf adama bunları talha

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    O işler öncedendi.Şimdi maşallah devletimiz çok çalışkan Gümrük bu ürün için yaptığın ödeme dekontunu bize faksla diyor.Kimle yollatırsan yollat. Çok ıvır zıvır şeyler sadece takılmadan geçiyor.Telefon kapağı v.s...

Hatta yanlış gösterirsen daha büyük sıkıntı.

Bir yorum yaz:

• uzman
    yanıtladı
    Arkadaşlar çelik fren hortumu sponsorlarımız dahil kimsede bulamadım.Ben de şuradan sipairş verdim.

http://www.minisport2.com/mini-parts...BW1175_4P.html

Fiyat olarak karttan 250 TL çekilmiş ama önceden spacer aldığım zamandan tecrübeyle biliyorumki bana 450 - 500 gibi bi rakama gelicek bu iş maalesef ve bürsürü evrak ıvır zıvır işi...
    talha böyle şeyler alıyorsan eğer ingiltreden adamlarla konuş önce deki royal mail ile yollayın ve total value 60 dolar olsun yaz o zmn bir bakıyorsun mal elinde

ama böyle birşey konuşmadan alırsan hep 2 katına denk gelir

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Arkadaşlar çelik fren hortumu sponsorlarımız dahil kimsede bulamadım.Ben de şuradan sipairş verdim.

http://www.minisport2.com/mini-parts...BW1175_4P.html

Fiyat olarak karttan 250 TL çekilmiş ama önceden spacer aldığım zamandan tecrübeyle biliyorumki bana 450 - 500 gibi bi rakama gelicek bu iş maalesef ve bürsürü evrak ıvır zıvır işi...

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Mesaj kutun dolu talha mesajim ulasmiyor.Burdan yaziyorum hidrolikler var 2 adet 130 tl motul .Diskler S e olmuyormus ben sende jcw set var diye aklimda kalmis hortumlar yok .
    Tamam tesekkurler

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• AYHAN
    yanıtladı
    Ayhan sana bir mesaj yolladım.
    Mesaj kutun dolu talha mesajim ulasmiyor.Burdan yaziyorum hidrolikler var 2 adet 130 tl motul .Diskler S e olmuyormus ben sende jcw set var diye aklimda kalmis hortumlar yok .

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Motul hidrolik ve 316lik jcw cikma on disk var delikli ve kanalli hortumlarida sana kalmis diskler olursa tabi .talha
    Ayhan sana bir mesaj yolladım.

Bir yorum yaz:

• AYHAN
    yanıtladı
    Motul hidrolik ve 316lik jcw cikma on disk var delikli ve kanalli hortumlarida sana kalmis diskler olursa tabi .talha

Bir yorum yaz:

• Tarik
    yanıtladı
    Hidrolik kolay bulunuyo Talha da celik fren hortumunu bilmiyorum maalesef
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    EBC'de problem yok. Hortum şart.
    R56'ımda ebc kullanmıştım. Asfaltı kazıyordu fren
    Bende disklerin sorun olduguna karar verdikya celik hortumla hidrolik var cunku.

Ayni tesisati uyguladigi turbo astra gsi'i olan ozel servis sahibi bi ustamla konusuyodum gecen gun, benle ayni sikayeti vardi tamamen, diskleru degistirincenolay cozulmus, ben de onunla ayni rotayi izlicem

Disk maliyeti 400 lira civai oldu demisti o, onumuzdeki aya yapmis olurum sanirim

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    R56'nin frenler benim tecrubelerime gore iyi gibiydi ama uzun uzun gazlamadim hic, 2-3 sert frenden sonra bitiyor mu? Yoksa istikrarli bir zayiflik mi seziyorsun?

Balata degisimine gidebilirsin, butce uygunsa Ferodo DS2500 en iyisi, yoksa EBC tavsiye ederim.

Yeter ki EBC disk alma bende var onlari degistirecegim simdi brembo vb. duz guzel bir disk alip kanal actirip oyle kullanacagim.

Celik fren hortumu ve hidrolik de alabilirsin ama en basit ve etkili cozum balata degisimi olur ilk asamada
    Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Çelik fren hortumu ve Motul RBF 660 fren hidroliği ile %30 yakın hissedilen bir fark var birkaç frenlemeden sonra şişmeyi bir nebze azaltıyor R56 oem olarak r53 lerden çok daha stabil durabilen bir araç
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Frenler normal yolda iyi ama pistte her virajda 1 sny geç fren yapsam ztn bana yeter.

Bu arada balatalar EBC.

Ortak görüş ebc + çelik fren hortumu + hidrolik olduğuna göre öyle yapalım.Bence de en pratik çözüm bu

Arkadaşlar nedir bu iş için rakam? Var mı satan? Yurt dışından mı gelir? Buradan mı alınır? Yolu yordamı nedir bu işin?

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Çelik fren hortumu ve Motul RBF 660 fren hidroliği ile %30 yakın hissedilen bir fark var birkaç frenlemeden sonra şişmeyi bir nebze azaltıyor R56 oem olarak r53 lerden çok daha stabil durabilen bir araç

Bir yorum yaz:

• Tarik
    yanıtladı
    Arkadaşlar aracımda bir kesme problemi vardı.Şu an halloldu.Çok şükür tam olarak istediğim gibi gidiyor, hiç bir sıkıntı yok.Fakat araç istediğim gibi durmuyor.

Tekrar piste çıkmak istiyorum.Frenlere en basit çözüm ne yapabilirim?
    R56'nin frenler benim tecrubelerime gore iyi gibiydi ama uzun uzun gazlamadim hic, 2-3 sert frenden sonra bitiyor mu? Yoksa istikrarli bir zayiflik mi seziyorsun?

Balata degisimine gidebilirsin, butce uygunsa Ferodo DS2500 en iyisi, yoksa EBC tavsiye ederim.

Yeter ki EBC disk alma bende var onlari degistirecegim simdi brembo vb. duz guzel bir disk alip kanal actirip oyle kullanacagim.

Celik fren hortumu ve hidrolik de alabilirsin ama en basit ve etkili cozum balata degisimi olur ilk asamada

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Arkadaşlar aracımda bir kesme problemi vardı.Şu an halloldu.Çok şükür tam olarak istediğim gibi gidiyor, hiç bir sıkıntı yok.Fakat araç istediğim gibi durmuyor.

Tekrar piste çıkmak istiyorum.Frenlere en basit çözüm ne yapabilirim?

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X