Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R56 Pepper White Mini Cooper S JCW / 34 DGE 54 Talha

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• fuurkan
    yanıtladı
    Aslı ANL09 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kanka darısı sana askerlik işi noldu bak satışa çıkarmadan sessizce senin parçaları bana partout yapıyoruz en başından sözün var
    askerlik durumu suan için belirsız bakalım duruma göre degisicek .... sen iste arabayı vereyim sana ayıp edıyorsun gelde tatile gidelim malum yere

Bir yorum yaz:

• ANL09
    yanıtladı
    Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    hayırlı olsun talha yeni aracın güzel günlerde kullan
    Kanka darısı sana askerlik işi noldu bak satışa çıkarmadan sessizce senin parçaları bana partout yapıyoruz en başından sözün var

Bir yorum yaz:

• fuurkan
    yanıtladı
    hayırlı olsun talha yeni aracın güzel günlerde kullan

Bir yorum yaz:

• ANL09
    yanıtladı
    Hayırlı olsun güzel bi satış nedeni olmuş

Bir yorum yaz:

• Tarik
    yanıtladı
    Hayirli olsun gelen gideni aratmayacak belli ki

Cok sevindim Talha hayirli satislar

Bir yorum yaz:

• FU4885
    yanıtladı
    Hayırlısı olsun, MINI'den vazgeçmemek tek tesellisi

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Hayirli olsun talha

34NSC46

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Hayırlı olsun Talha aldın mı? Aldıysan en yakın zamanda deneyelim sen yuklemey baslamadan önce

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aracimi satma sebebim ise;

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Arkadaslar aracimi kisa bir sure sonra satisa cikaracagim.uzerinde jcw body kit, jcw jant ve ilave farlar kalacak.

Parcalari soran arkadaslar oluyor.aracimin uzerindeki ayriyetten satilacak diger parcalari birinci sayfadan gorebilirsiniz.su an adanadayim uzun bir yol beni bekliyor.muhtemelen carsamba ise koyulcam.acil paraya ihtiyacim var o yuzden hep makul fiyatlari yazmaya calisacagim.
    Aracimda temiz kazasiz hasarsiz hic bir sorunu yok.cocugum olmasa hayatta satacagim bir arac dgl.kendisi 28.000 kmde ve esinize dostunuza kardesinize guvenle soyleyebilirsiniz.

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Biraz sakin gidip rodaj gibi takıldıktan sonra yorumlarını merak ediyorum sadece çelik hortum ve hidroliğin faydası nasıl hissediliyor? Hayırlı olsun
    Çok fazla kullanamadım ama ilk izlenimlerim kesinlikle frenlemede fark olduğu yönünde

Hidroliğin faydasını pistte görücem artık.Çünkü normal yolda çok ciddi frenleme yapmadım.Dönerken arkada çocuğum vardı.Normal takip mesafemi bıraktım herkes gibi sakin frenleme yaptım.

İnşallah hava güzel olurda piste çıkarsam.Farkı burada anlatırım.Aslında anlatıcak çok da bişey yok.Bir önceki sürem 2:46 bunun altına inemediysem kendimi kandırmışım demektir

Bir yorum yaz:

• Tarik
    yanıtladı
    Biraz sakin gidip rodaj gibi takıldıktan sonra yorumlarını merak ediyorum sadece çelik hortum ve hidroliğin faydası nasıl hissediliyor? Hayırlı olsun

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı

Celik fren hortumlarimiz bugun ayn de takildi.
    Motul fren hidroligi ve motul motor yagini da koyduk.
    Artik 8 aralik pist icin hava gunesli olursa insallah hazirim. Hedef 2:40

Bir yorum yaz:

• uzman
    yanıtladı
    Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yalniz ben bisey merak ettim.gumruk satin aldigin web sitesinden urunun ciktisini istiyor.fiyat filan hersey gorunuyo ordan.onu ne yapican ?

valla usps,royal mail,fedex,dhl hepsiyle aldım diyorumki yüzde 60 hafta sonu indirimi vardı yada yaz indirimi vardı paypalıda bu diyorum mecburen tamam diyorlar diyebileceği birşey yokki

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    hepsinin ayarı var sen merak etme

paypal ile 2 ödeme yapıcaksın,benmi anlatıyım senin gibi esnaf adama bunları talha
    Yalniz ben bisey merak ettim.gumruk satin aldigin web sitesinden urunun ciktisini istiyor.fiyat filan hersey gorunuyo ordan.onu ne yapican ?

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X