Benim icin yokta foruma mahcup oldum.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R56 Pepper White Mini Cooper S JCW / 34 DGE 54 Talha
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBazi seyler hic benim planladigim gibi olmadi.bu konuda cok uzgunum arkadaslar.zamani gelince gerekli aciklamayi yapacagim.
34NSC46
Bir yorum yaz:
-
Bazi seyler hic benim planladigim gibi olmadi.bu konuda cok uzgunum arkadaslar.zamani gelince gerekli aciklamayi yapacagim.
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKArdesım ne oldu es zamanlı satıs bak sabahtan berı pc basındayız wc ye bıle gıdemedım
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar resmini paylastigim araci adanadan aldim.cok sukur hic bi problemi cikmadi experde.su an ist a donuyorum.ankara civarlarindayim.
Cesitli yollarla cok kisi iletisime gecti.hem arac hem parcalar icin.ilgi ve alakaniza tesekkur ederim.fakat simdiden bir parcaya birkac kisi talip oldu.
adaletli olmasi acisindan kimseye parca ayirmadim yada soz vermedim.arac persembe gunu parcalara ayrilcak.cuma gunu saat 12:00 gibi bunun konusunu acacagim.boylece herkes es zamanli gorecek.o saata kadar parcalar satilik degil. Neticede arac maslaga giderken kaza yapar bisey olur.o sebeple elime gecmeyen parcayi satmami beklemeyin lutfen.hepinize anlayisiniz icin tsk ederim.
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBüyük ihtimal aracında navigasyon yok eger cd girisinin üstünde MINI NAVIGATION SYSTEM DEGIL de Vısual BOOST yazıyorsa.
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayirli olsun talha
34NSC46Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlısı olsun, MINI'den vazgeçmemek tek tesellisiAslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayirli olsun gelen gideni aratmayacak belli ki
Cok sevindim Talha hayirli satislarAslı ANL09 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun güzel bi satış nedeni olmuşAslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhayırlı olsun talha yeni aracıngüzel günlerde kullan
Aslı malikaltindis tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhayirli olsun, kazasiz belasiz surusler
Teşekkürler arkadaşlar.Allah daha iyilerini inşallah sizelere nasib etsin.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbicim sağol.Cevap yazamadım.Dün günübirlik Adanaya gitmek ve arabayla dönmek gerçekten büyük çılgınlıktı. Resmen beynim sulandı. Hala kendime gelemedim.
İnşallah en kısa zamanda buluşalım görüşelim.Hem araçları bi deneriz hem de bana ekranı anlatırsın.Ben navigasyonu da bulamadım bu arada
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalhacım hayırlı ugurlu olsun cok guzel bir araba almıssın Allah keyifle kazasız belasız binmek nasip etsin.
İnşallah en kısa zamanda buluşalım görüşelim.Hem araçları bi deneriz hem de bana ekranı anlatırsın.Ben navigasyonu da bulamadım bu arada
Bir yorum yaz:
-
Talhacım hayırlı ugurlu olsun cok guzel bir araba almıssın Allah keyifle kazasız belasız binmek nasip etsin.
Bir yorum yaz:
-
Mesaj atan arkadaslara burdanda tesekkur ederim.
Bir yorum yaz:
-
Bu arada tum parcalariyla bu halde araci satin almak isteyen olursa arac fiyati 70.000 tl dir.forumdan arkadaslara yardimci olurum.niyeti araci komple almak olan arkadaslara bende herkes gibi elbet oncelik veririm ama bunu icin son gun carsambadir.
Bir yorum yaz:
-
Arkadaslar resmini paylastigim araci adanadan aldim.cok sukur hic bi problemi cikmadi experde.su an ist a donuyorum.ankara civarlarindayim.
Cesitli yollarla cok kisi iletisime gecti.hem arac hem parcalar icin.ilgi ve alakaniza tesekkur ederim.fakat simdiden bir parcaya birkac kisi talip oldu.
adaletli olmasi acisindan kimseye parca ayirmadim yada soz vermedim.arac persembe gunu parcalara ayrilcak.cuma gunu saat 12:00 gibi bunun konusunu acacagim.boylece herkes es zamanli gorecek.o saata kadar parcalar satilik degil. Neticede arac maslaga giderken kaza yapar bisey olur.o sebeple elime gecmeyen parcayi satmami beklemeyin lutfen.hepinize anlayisiniz icin tsk ederim.
Bir yorum yaz:
-
Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraskerlik durumu suan için belirsız bakalım duruma göre degisicek .... sen iste arabayı vereyim sana ayıp edıyorsungelde tatile gidelim malum yere
olurda gitmezsen askere plan budur dur konuyu baltalamayalım herkes listeyi ve fiyat listesini bekliyor talha
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: