Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R56 Pepper White Mini Cooper S JCW / 34 DGE 54 Talha

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Talha
    yanıtladı
    Benim icin yokta foruma mahcup oldum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bazi seyler hic benim planladigim gibi olmadi.bu konuda cok uzgunum arkadaslar.zamani gelince gerekli aciklamayi yapacagim.

Hayirdir kardesim kotu bise yok insallah

34NSC46

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Bazi seyler hic benim planladigim gibi olmadi.bu konuda cok uzgunum arkadaslar.zamani gelince gerekli aciklamayi yapacagim.

Bir yorum yaz:

• fuurkan
    yanıtladı
    Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    KArdesım ne oldu es zamanlı satıs bak sabahtan berı pc basındayız wc ye bıle gıdemedım
    Namaza gittim gelicem yazio dukkanin kapisinda

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Arkadaslar resmini paylastigim araci adanadan aldim.cok sukur hic bi problemi cikmadi experde.su an ist a donuyorum.ankara civarlarindayim.
    Cesitli yollarla cok kisi iletisime gecti.hem arac hem parcalar icin.ilgi ve alakaniza tesekkur ederim.fakat simdiden bir parcaya birkac kisi talip oldu.
    adaletli olmasi acisindan kimseye parca ayirmadim yada soz vermedim.arac persembe gunu parcalara ayrilcak.cuma gunu saat 12:00 gibi bunun konusunu acacagim.boylece herkes es zamanli gorecek.o saata kadar parcalar satilik degil. Neticede arac maslaga giderken kaza yapar bisey olur.o sebeple elime gecmeyen parcayi satmami beklemeyin lutfen.hepinize anlayisiniz icin tsk ederim.

KArdesım ne oldu es zamanlı satıs bak sabahtan berı pc basındayız wc ye bıle gıdemedım

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Büyük ihtimal aracında navigasyon yok eger cd girisinin üstünde MINI NAVIGATION SYSTEM DEGIL de Vısual BOOST yazıyorsa.
    Hiç fark etmedim valla.Bi iki kere ekranı karıştıriym dedim tırların altına giriyodum bende bıraktım

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hayirli olsun talha

34NSC46
    Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hayırlısı olsun, MINI'den vazgeçmemek tek tesellisi
    Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hayirli olsun gelen gideni aratmayacak belli ki

Cok sevindim Talha hayirli satislar
    Aslı ANL09 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hayırlı olsun güzel bi satış nedeni olmuş
    Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    hayırlı olsun talha yeni aracın güzel günlerde kullan
    Aslı malikaltindis tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    hayirli olsun, kazasiz belasiz surusler

Teşekkürler arkadaşlar.Allah daha iyilerini inşallah sizelere nasib etsin.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Abicim sağol.Cevap yazamadım.Dün günübirlik Adanaya gitmek ve arabayla dönmek gerçekten büyük çılgınlıktı. Resmen beynim sulandı. Hala kendime gelemedim.

İnşallah en kısa zamanda buluşalım görüşelim.Hem araçları bi deneriz hem de bana ekranı anlatırsın.Ben navigasyonu da bulamadım bu arada
    Büyük ihtimal aracında navigasyon yok eger cd girisinin üstünde MINI NAVIGATION SYSTEM DEGIL de Vısual BOOST yazıyorsa.

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Talhacım hayırlı ugurlu olsun cok guzel bir araba almıssın Allah keyifle kazasız belasız binmek nasip etsin.
    Abicim sağol.Cevap yazamadım.Dün günübirlik Adanaya gitmek ve arabayla dönmek gerçekten büyük çılgınlıktı. Resmen beynim sulandı. Hala kendime gelemedim.

İnşallah en kısa zamanda buluşalım görüşelim.Hem araçları bi deneriz hem de bana ekranı anlatırsın.Ben navigasyonu da bulamadım bu arada

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Talhacım hayırlı ugurlu olsun cok guzel bir araba almıssın Allah keyifle kazasız belasız binmek nasip etsin.

Bir yorum yaz:

• malikaltindis
    yanıtladı
    hayirli olsun, kazasiz belasiz surusler

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Mesaj atan arkadaslara burdanda tesekkur ederim.

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Bu arada tum parcalariyla bu halde araci satin almak isteyen olursa arac fiyati 70.000 tl dir.forumdan arkadaslara yardimci olurum.niyeti araci komple almak olan arkadaslara bende herkes gibi elbet oncelik veririm ama bunu icin son gun carsambadir.

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Arkadaslar resmini paylastigim araci adanadan aldim.cok sukur hic bi problemi cikmadi experde.su an ist a donuyorum.ankara civarlarindayim.
    Cesitli yollarla cok kisi iletisime gecti.hem arac hem parcalar icin.ilgi ve alakaniza tesekkur ederim.fakat simdiden bir parcaya birkac kisi talip oldu.
    adaletli olmasi acisindan kimseye parca ayirmadim yada soz vermedim.arac persembe gunu parcalara ayrilcak.cuma gunu saat 12:00 gibi bunun konusunu acacagim.boylece herkes es zamanli gorecek.o saata kadar parcalar satilik degil. Neticede arac maslaga giderken kaza yapar bisey olur.o sebeple elime gecmeyen parcayi satmami beklemeyin lutfen.hepinize anlayisiniz icin tsk ederim.

Bir yorum yaz:

• ANL09
    yanıtladı
    Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    askerlik durumu suan için belirsız bakalım duruma göre degisicek .... sen iste arabayı vereyim sana ayıp edıyorsun gelde tatile gidelim malum yere
    Yaza ordayım kardeşim min 1 ay bodrum 1 ayda odessa-kiev'im var ufaklığın okadar yattığı yeter km yapsın biraz yabancı memleket görsün olurda gitmezsen askere plan budur dur konuyu baltalamayalım herkes listeyi ve fiyat listesini bekliyor talha

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X