Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

335 bobin + buji

Çöküş
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

    #31
    Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    bmw 335i bobini kullanmanız mecburi bir durum değil. Fakat her ne kadar bobinler yeni değişmiş olsa bile 1 tanesi arızalı çıkabiliyor. Hatta orjinal diye satılan delphi marka bobinlerin yan sanayi olduğunu da görmüştüm. Aynı hata kodunu bende R56 aracımda alıyordum. Fakat benimki sadece 4. silindir için super knocking hatası veriyordu. Sorun yeni aldığım bobinlerden bir tanesinin arızalı çıkmasından kaynaklandığını fark ettim. Bunu anlamak içinde 4. silindir bobininin yerini sırasıyla değiştirdim. Daha sonrasında bobinleri iade edip yerine orjinal 335i bobini aldım. Fakat dediğim gibi 335 bobin kullanmanız şart değil. Eğer imkanınız varsa sizin bobinleri başka bir araç ile geçici olarak değiştirerek deneyebilirsiniz. Bu sayede sorun bobindenmi değilmi anlamış olursunuz.
    dediğiniz hesaba göre 4 bobin de arızalı biraz daha bekleyip tam görüntü alana kadar denemek gerek o zaman. teşekkür ederim...

    Yorum Yap


      #32
      bütün sorun Termostatmış. yoldan gelen araba 10 dk sonra hiç çalışmamış gibi davranınca motoru kırmadan farkedip değiştirdik.

      Yorum Yap


        #33
        Aslı painlessly tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        bütün sorun Termostatmış. yoldan gelen araba 10 dk sonra hiç çalışmamış gibi davranınca motoru kırmadan farkedip değiştirdik.
        geçmiş olsun. sorunun çözülmesine sevindim
        34 NAD 99 '06 JCW
        34 AR 3221 '11 JCW
        34 EK 391 '09 MCS

        Yorum Yap

        Hazırlanıyor...
        X