Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Mini Cooper S R56

Çöküş
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

    Mini Cooper S R56

    Abilerim merhabalar yaşım 20 bu benim ilk arabam olacak araca ayırdığım bütçe 70-75bin. Cooper S düşünüyorum 2011 184 hp olanlardan. Sizlerin tecrübelerinden dolayıbirkaç sorum olacak.
    Motora yükleme yapmayı düşünüyorum yaklaşık 7-8bin. Otomatik olacağı için korkularım var sıkıntı çıkarır diye, motoru olsun turbo olsun yani. 240-250 hp yakalamak istiyorum. Beni bilgilendirir misiniz sıkıntı çıkarır mı bana ileride ben 3-4 sene binebilir miyim o halde iken, DOA abimle biraz sohbetimiz oldu sağolsun, yorumlerınızı bekliyorum.

    #2
    Merhaba aramıza hosgeldin.Tecrubeli arkadaşlar gördüklerinde yorum yapacaklardır İnsallah gönlüne gore bir Mini bulursun
    sigpic

    Yorum Yap


      #3
      Selamlar ben şu an tam dediğin aralıkta güçte kullanıyorum 5-6 ay oldu hiçbir sorunum yok... Ama bugun servisteydim benden çok daha yeni bir mini turboyu dagıtmıştı... Yani tamamen şans + senin araç bakımın + kullanma şeklin... Mesela ben hiç roll drag vs yapmıyorum... Hep sakin kullanıyorum işte önüm boş oldumu bir 15 saniye yardırırım o yeter bana sonra sakin yine... Yani burda sana kimse o güçte motoruna turbona birşey olmaz veya olur diyemez.

      Yorum Yap

      Hazırlanıyor...
      X