Cem yazilim otursun da fikirlerini alalim ))
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Downpipe ve Sonrası ??
Çöküş
X
-
keskinleşti ne yaw ?1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWallahi abi su an icin super tam istediğim gibi ama ileriki zamanlara bakicaz ) yanliz biraz shiftdown lar keskinlesti gibi ama bilemiyorum
Wishbukonuyubilirman
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUlen şu dp nedir bi anlayamadım ?ne yapılıyo yanı arabaya kesme bıcme kaynak ne ?
Yorum Yap
-
Ewt parmak arasının etkisi olabilir aslında
Yarış ayakkabısı almak lazım reis
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHavuza gidip gelirkene parmakarasi terlik ile kullandiysan ayni tepkiyi alabilirsin. Spor ayakkabi ile dene....
Wishbukonuyubilirman
Yorum Yap
-
Anladın mı Gökhan Başkan
Aslı Yekta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterturboyu egsoza bağlayan boru abi kabaca turbo çıkışından yani turbonun egsoz pallerinin olduğu kısımdan egsoza giden kısım..
Yorum Yap
-
Yaw işte daha cabuk olmaya başladı demek istedim
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkeskinleşti ne yaw ?
Yorum Yap
-
Downpipe diyelim kisaca dp uzun oluyor en kisa biçimiyle anlatayim elini al boğazina götür ciddi ciddi sik ve nefes almaya çaliş zor dimi şu an senin elin oem parça,elini boğazindan çek ve nefes al bu da downpipe anladin mi canim kardeşim....şimdi sira arabana rahat nefes aldirma zamani hadi
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUlen şu dp nedir bi anlayamadım ?ne yapılıyo yanı arabaya kesme bıcme kaynak ne ?
Downpipe diyelim kisaca... dp uzun oluyor en kisa biçimiyle anlatayim elini al boğazina götür ciddi ciddi sik ve nefes almaya çaliş zor dimi şu an senin elin oem parça,elini boğazindan çek ve nefes al bu da downpipe anladin mi canim kardeşim....şimdi sira arabana rahat nefes aldirma zamani hadi
Yorum Yap
-
Aslı gokhan tarafından gönderilmiş Mesajı göstersenelik iznimi sanayide çalışarak geçirmeliyim :d
Yorum Yap
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göstersenelik izinlerde değilde artik sanayide işe başlasan kardeşim nasil fikir?
Yorum Yap
Yorum Yap