Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

motor içi ??

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

motul 5 40 kullanayım o zaman yenı yağ baslangıcında oil catch can de kullanıcam onerılerınız tesekkurler.. izmirde ayn auto olsada gelsek
    35 AJ 0050 R56 S
    34 HDT 61 R53 CABRİO JCW
    35 ALM 13 R53 COOPER S

Yorum Yap

oil catch tank hedıye geldı acılmısken temızlıklerımız yapıldı ıc aksamda kontrol edılmesı gerekenler edılıp bazı parcaları acmısken yenıledık yaza ıc dıs tertemız gırıcez ınsallah
      35 AJ 0050 R56 S
      34 HDT 61 R53 CABRİO JCW
      35 ALM 13 R53 COOPER S

Yorum Yap

Super hayirli olsun
        doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
        2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
        3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
        4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
        5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
        6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
        7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
        8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Super hayirli olsun
          doa senden ornek aldım kaplama almaya gtcem yarın krom kenarları kaplamak ıcın becerebılırım ıns
          35 AJ 0050 R56 S
          34 HDT 61 R53 CABRİO JCW
          35 ALM 13 R53 COOPER S

Yorum Yap

Cok guzel duruyo ya siyaha donunce oralar belki plasti dip ile de yapilabilir, hatta daha da pratik olabilir emin degilim
            doayen!

Yorum Yap

Detaylı fotolar ustada sımdılık tadımlık foto olsun subablar kontrol edıldı yanma odaları kapak temızlıklerı kurburutör Kapağı temizlikleri yapıldı yarın oil catch tank ı takıcaz uzun sure kafamda rahat motorda rahat koca ızmrde motul bulamadım Castrol koyduk yıne 5 30 ılk başta saçmaladım ne gerek vardı böle bırseye değmiştim ama tertemız görünce parçaları Hoşuma gıttı .keremdem görüp yapmıştım bu ıslemı ıns yaz sonu turbo kol piston olayınada gırmek ıstıyorum bi dev jcw doa gp olamaz ama yavaş yavaş ılerlıyorum ��
              [IMG][/IMG]
              En son düzenleyen musty 35jcw; 05-06-15, 21:30.
              35 AJ 0050 R56 S
              34 HDT 61 R53 CABRİO JCW
              35 ALM 13 R53 COOPER S

Yorum Yap

Musty'cim kesene bereket.. Daha DEV hakkını vermedi yeni setupda. Sadece parçalarımız var.
                İşlemler bitince umarım herkese öyle bir araç nasib olur.
                Sen kararını ver, sana daha iyisini yapacağım acemiliğimi attım hahahah
                1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Musty'cim kesene bereket.. Daha DEV hakkını vermedi yeni setupda. Sadece parçalarımız var.
                  İşlemler bitince umarım herkese öyle bir araç nasib olur.
                  Sen kararını ver, sana daha iyisini yapacağım acemiliğimi attım hahahah
                  Teşekkürler dostum ıns daha büyük projeler ıcınde yardımını alırım bızımkı bıraz hazıra konmak gıbı oluyor sen yapıyorsun ben ornek alıyorum �� zaten kendı telefonumun arka planımda dev ın fotosu var ılerde sıkılır satacak olursan gece çıkar gelırım ��
                  35 AJ 0050 R56 S
                  34 HDT 61 R53 CABRİO JCW
                  35 ALM 13 R53 COOPER S

Yorum Yap

Aslı musty 35jcw tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Teşekkürler dostum ıns daha büyük projeler ıcınde yardımını alırım bızımkı bıraz hazıra konmak gıbı oluyor sen yapıyorsun ben ornek alıyorum �� zaten kendı telefonumun arka planımda dev ın fotosu var ılerde sıkılır satacak olursan gece çıkar gelırım ��
                    Geceyi bekleme hemen atla gel huashuashuashuashuas
                    Hazıra konmak diye birşey yok. Ben bu setup'ı deneyen ilk kişi değilim, ama yürütmeyi başarabilirsek ilk olacağız

DOA'da özel bir projeyle bana rakip olmaya çalışıyor. Haram beygirle karşıma gelicekmiş

Yorum Yap

doa beygirlerin mabedinde takılıyor suan parca tarafından en sıkıntısız yerde ama montaj ıcın bı ayn sı suan ıcın yok o yuzden artıdasın
                      35 AJ 0050 R56 S
                      34 HDT 61 R53 CABRİO JCW
                      35 ALM 13 R53 COOPER S

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Geceyi bekleme hemen atla gel huashuashuashuashuas
                        Hazıra konmak diye birşey yok. Ben bu setup'ı deneyen ilk kişi değilim, ama yürütmeyi başarabilirsek ilk olacağız

DOA'da özel bir projeyle bana rakip olmaya çalışıyor. Haram beygirle karşıma gelicekmiş
                        doa beygirlerin mabedinde takılıyor suan parca tarafından en sıkıntısız yerde ama montaj ıcın bı ayn sı suan ıcın yok o yuzden artıdasın
                        Nos basicam 400 beygirine hahahaha
                        doayen!

Yorum Yap

O zaman beygirler delı dana olur hîle olur ��
                          35 AJ 0050 R56 S
                          34 HDT 61 R53 CABRİO JCW
                          35 ALM 13 R53 COOPER S

Yorum Yap

O zaman beygirler delı dana olur hîle olur ��
                            Beni hilesiz gecemez o

Yorum Yap

Detaylı fotolar ustada sımdılık tadımlık foto olsun subablar kontrol edıldı yanma odaları kapak temızlıklerı kurburutör Kapağı temizlikleri yapıldı yarın oil catch tank ı takıcaz uzun sure kafamda rahat motorda rahat koca ızmrde motul bulamadım Castrol koyduk yıne 5 30 ılk başta saçmaladım ne gerek vardı böle bırseye değmiştim ama tertemız görünce parçaları Hoşuma gıttı .keremdem görüp yapmıştım bu ıslemı ıns yaz sonu turbo kol piston olayınada gırmek ıstıyorum bi dev jcw doa gp olamaz ama yavaş yavaş ılerlıyorum ��
                              [IMG][/IMG]
                              Böyle bir bakımın maliyeti aşağı yukarı ne kadara malolmakta arkadaşlar

Yorum Yap

aynen bende çok merak ettim üst kapağın açılıp temizlenmesi falan ne kadar bir maliyet tutar acaba ?

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X