Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

MINI lerimize hangi yazılımı kullanıyoruz.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• caann
    yanıtladı
    [QUOTE]
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ecu fast ozgunun iyi bir yazilimci oldugu tartisilmaz bir gercek. Bugune kadar ayarladigi arabalari ilgili herkes gormus ve nasil sonuclar aldigini tecrube etmistir.

Ayni sonuc Otomatik vites R56 lar ve jcw ler icin de gecerli. Gurkanin araci olan COP01 in dyno verisine bakildiginda, ki powershop ekibinin yorumu da bu sekilde oldu, bu aracta alinabilecek en iyi sonuc cikti ortaya.
    Ancak soyle de bir gercek var ki, benim aracim gibi manuel vites R56 JCW ler ecu fast yazilimla yeterli sonuc elde edemiyor hatta standart gucun bile altinda sonuclar aliniyor.
    Gerçektende Lam10 çok başaralı bir araç olmuş videolarda gidişine hayran kalmıştım. Ancak benim aracım malesef otomatik, gerekli parçaları temin edince (dp,dv,intercooler,aem cai,aem meth, egsoz vs.) bu haliyle sen olsan manic mi yoksa dr.ecu mu derdin? bunları soruyorum ama sırf otomatik olduğu için şanzumandan da başım belaya girecek düşüncesi nedeniyle de başlayamadım. zaten çalışmaktan dolayı bu konulara vakit kalmıyor

Bir yorum yaz:

• vamos
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    600 euro civari olmasi lazim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    bize de mi 600 euro

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı vamos tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    peki manic için fiyat nedir şu anda?2012 jcw için...
    600 euro civari olmasi lazim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• vamos
    yanıtladı
    peki manic için fiyat nedir şu anda?2012 jcw için...

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Antalya'da yaşamama rağmen zamanında kendi çapımda bende bayağı bir kurcalamıştım...O zamanlar manic vs yoktu bır nevı mecburduk yaptırdık kaç yazılım kaç güncelleme yapıldı sayısını hatırlamıyorum en sonunda aracı komple stock hale getirip sattım...açıklamam yeterlidir umarım gözü kapalı ''manic'' diyorum
    Bence geri donmelisin

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    Antalya'da yaşamama rağmen zamanında kendi çapımda bende bayağı bir kurcalamıştım...O zamanlar manic vs yoktu bır nevı mecburduk yaptırdık kaç yazılım kaç güncelleme yapıldı sayısını hatırlamıyorum en sonunda aracı komple stock hale getirip sattım...açıklamam yeterlidir umarım gözü kapalı ''manic'' diyorum

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Dikkat ederseniz, ben de bu yuzden 'bu konulardaki bilgilerimizi de bulusmalarimizda karsilikli konusarak paylasabiliriz.' diye yazmistim.

Cunku hizmet 'sanal tatmine girer', herkezin 'memnuniyet esigi' birbirinden farkli olabilir.

Wishman
    Bi ara istanbul a dogru gelde sana kendi yaptigim yazilimimi anlatim deniz aslani!

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Dikkat ederseniz, ben de bu yuzden 'bu konulardaki bilgilerimizi de bulusmalarimizda karsilikli konusarak paylasabiliriz.' diye yazmistim.

Cunku hizmet 'sanal tatmine girer', herkezin 'memnuniyet esigi' birbirinden farkli olabilir.

Wishman

Bir yorum yaz:

• DeNNis
    yanıtladı
    Benim aracımda da (n18 otomatik) dr.ecu yazılım var. ilk yazılımı yaptığında gaza oturunca araç kesme yapıyordu sonra yazılımı güncelledi ve düzelti. otomatik vitesler manueller gibi aynı peak basıncı görünce kendini kısıyormuş. şimdi güzel memnunum.

ama bence yazılım yaptıracak arkadaşlara 200 lira fazla verip dyno üzerinde custom yazılım yaptırmalı.

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Ben arabama KAstyle'da yazilim yaptirmistim. Sadece kutu içi filtre ve custom egzoz ile R56 JCW manuel de güzel değerler aldık. Oktan olarak 97 oktan kullandık (olcumlerde 87 oktan civari ciktigini duydum).

243 hp aldık. Tork olarak beklediğimin altında da kalsak bir sonraki güncellemeyi yukleme firsatim olmadan arabayi sattim.
    Gonul rahatligiyla yaptirabilirsiniz. Once ve sonra olarak Dyno sonuclarini da gosteriyorlar.

Grafigi ektedir:

Eklenen Dosyalar

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Haklisiniz,
    Yazilimdan gunceldir. Ticari meseleler hakkinda ayrica konusulur.. Ecudan aldigimiz fayda hakkinda devam edelim

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Alen abiye katılıyorum bu konu altında yazılımardan aldıklarımızı paylaşırsak konu daha düz bi yolda ilerler. Ama murat abinin ve kereminde değindiği noktalarda konuşulması gerekenler ama klavye başında sapmalar oluşturacağından yanlış anlaşılmalara mahal vermemek adına sadece yazılımların kattıklarını paylaşırsak çok daha güzel olur.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Hizmet kalitesi filan diye girersek bu konuya olmaz. Performans babında yada benim gibi birden fazla yazılım yaptırıp bir yerden memnun olan varsa o konuları konusmak daha iyi olur sonucta hakkında konustugumuz insanlar burada yoklar ve cevap hakkı doguracak şeylerin kendi yüzlerine söylenmesi taraftarıyım. Ben DR Ecuya degil EcuFast Alpere yaptırmıstım arabamın ilk yazılımını Alper de cok eski arkadasımdır gayet de severim kendisini ancak 4 ceker DYNO olmadıgından DYNOya cıkarmadan yazılım yapmanın sonucu olarak basarılı olmayan birsey cıkmıstı ortaya. ancak Baycu sagolsun 4 ceker dynoları da oldugundan 5-6 run yaparak çok güzel bir sonuc cıkardı ortaya hem de oflayıp poflamadan yaptı bunu çünkü adam gibi bir adam. Ben baycudan cok memnun kaldım. Alpere de diger arabamı yaptırmıstım 7 sene oldu neredeyse ve sorunsuz gidiyor arabam 100000 i devirdi neredeyse. O yüzden kimseyi övmeye ya da yermeye bu konuyu kullanmayalım probleminiz olan insanlarla yüz yüze konuşun sonra bizim yönetim olarak çıkarımız varmıs gibi konuşuluyor ve bu bize rahatsızlık veriyor.

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bir tek eklenti. Tabiiki yazilimlar hakkinda bilgi super ama uyelerimiz 'hizmet' kalitesini de degerlendirmeli. Calisan ekip ilgisini de hesaba katmali. Bu konular hakkindaki bilgileri de bulusmalarimizda karsilikli konusarak paylasabiliriz.
    Kesinlikle katılıyorum.
    İnce bir nokta, sonuçta biz müşteriyiz. En önemlisi Hizmet kalitesi, ürün beklenti altında da olabilir, süperde olabilir..
    Ama her zaman hizmet ve esnaflığın ön planda olması lazım.

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Kesinlikle cok detayli ve guzel bir aciklama. Tebrikler DOA.
    Powershop da, Dr.Ecu da cok guzel anlasildi. (Ben bile anladim.)

Bundan sonra MINI li uyelerimiz modellere gore kararlarini verirler.

Bir tek eklenti. Tabiiki yazilimlar hakkinda bilgi super ama uyelerimiz 'hizmet' kalitesini de degerlendirmeli. Calisan ekip ilgisini de hesaba katmali. Bu konular hakkindaki bilgileri de bulusmalarimizda karsilikli konusarak paylasabiliriz.

Wish

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X