Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Aem hava filtresi 2010 sonrasi uretimi varmi?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• NSB44
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Onur bey, aklinizda gergi takmak var ise scoop baglantisindan 3cm pay kesiliyor on agiz tarafindan. Sonra cuk oturuyor Anektod spec

Yol tutusta onemli 300 hp arabayi virajdada tutmak lazim

Satilik gergi 500 tl
    Onur beyyyyyyyy )) hahahaha

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Onur bey, aklinizda gergi takmak var ise scoop baglantisindan 3cm pay kesiliyor on agiz tarafindan. Sonra cuk oturuyor Anektod spec

Satilik gergi 500 tl
    Hahahah en son satılık gergi yazamamaydın iyiydi :P

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı

Satilik gergi 500 tl

Bir yorum yaz:

• NSB44
    yanıtladı
    Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abi peki bu aem kit e uygun gergi var mi elinde? kendi jcw gergimi cikarticam diye beklemede tutuyorum hala daha gergide bulursam alicam direkt

Sent from my C6603 using Tapatalk 2
    Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    AEM bu filtreye uyumlu bir de gergi üretti. Renk vs bire bir. Scoop bağlantı kısmı biraz derinleşerek devam ediyor. Gelecekti ama efsane oldu herhalde bende bekliyorum
    AEM ile görustum boyle bır kule gergısı su anda uretımde yok...Yoksa bende getırmek ısterdım...

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Gerek yok aem e artik jcw ile kulaniliyor.. kesme bicme var ama biraz

Bir yorum yaz:

• c.A.n
    yanıtladı
    Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abi peki bu aem kit e uygun gergi var mi elinde? kendi jcw gergimi cikarticam diye beklemede tutuyorum hala daha gergide bulursam alicam direkt

AEM bu filtreye uyumlu bir de gergi üretti. Renk vs bire bir. Scoop bağlantı kısmı biraz derinleşerek devam ediyor. Gelecekti ama efsane oldu herhalde bende bekliyorum

Bir yorum yaz:

• kaanunal
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• NSB44
    yanıtladı
    Elimde hazır var uralcım ... iyi mal iyi para biraz daha beklersen KN kitlerim ve kutu içi filtrelerde geliyor yolda...Aem den daha hesaplı olacak..Ama Aem in kit son nokta...benden söylemesi

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Onu bugune kadar almaman hata ! Kit alicaksan aem. Yoksa kutu ici bmc

Bir yorum yaz:

• url99
    yanıtladı
    Ural ugrasma 100 tl icin. Daha evvel getirten oldu, scoop baglantisi gelmedi. 2 ayda onu bekledi bizim arkadas
    Onurla da gorusebilirsin konu ile ilgili
    Araştırıyoruz iste bakalım en sonunda alıcam kutu icine k&n o olucak zaten

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Ural ugrasma 100 tl icin. Daha evvel getirten oldu, scoop baglantisi gelmedi. 2 ayda onu bekledi bizim arkadas
    Onurla da gorusebilirsin konu ile ilgili

Bir yorum yaz:

• c.A.n
    yanıtladı
    Aslı url99 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Türkiye'de 1000 1200 tl civarı bir arkadasım yurtdışından getirebilir o fiyatın kaça çıkacağını bilmiyorum tam onu beklicem
    Biz Keremle bakmıştık zamanında 900 TL civarına geliyor kargosu vs ile yurt dışından. Ha arkadaşın atar valize getirirse ürün sanırım 350$ civarı.

Bir yorum yaz:

• url99
    yanıtladı
    Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ural neymis bu aletin fiyati?
    Türkiye'de 1000 1200 tl civarı bir arkadasım yurtdışından getirebilir o fiyatın kaça çıkacağını bilmiyorum tam onu beklicem

Bir yorum yaz:

• c.A.n
    yanıtladı
    Bizim kit abi işte bunlar, herhangi bir kesme biçme yapmadan cuk diye oturuyor. Fiyat 1200 TL. Powershoptan temin edebilirsiniz.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Ural neymis bu aletin fiyati?

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X