Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Motor Yağı Hakkında
Çöküş
X
-
Yag konusu biraz hassas bir konu. Yag eksiltme r56 da var olan bir durum ancak fazla oldugunu dusunuyorsaniz servise ugramalisiniz. Kalin vizkoziteli yaglar ile yag yakma oraniniz teorik olarak azalmali ancak aracin bulundugu iklimde kalin yaglar uzun vadede araca zarar da verebilir. Yozgat'in ortalama mevsim sicakliklari ve rakimi ne duzeyde ?
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayır tabikide 0/30,0/40,5/40,(5/30 full sentetik) yaglarını kullanabiliriz. mini'nin tercihi 0-30.
Sent from my iPhone using TapatalkBu dediğiniz yağları kullansam yağ eksilme oranı düşer mi ?Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterabi sana tavsiyem 0/40 kullanmandır
Sent via Tapatalk
5 Black.
Bir yorum yaz:
-
Hayır tabikide 0/30,0/40,5/40,(5/30 full sentetik) yaglarını kullanabiliriz. mini'nin tercihi 0-30.Aslı soundcLash tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHatırlıyorum ama konuyu bulamadım telefondan :/ r56 da illa 0-30 mu kullanmamız lazim
Sent via Tapatalk
5 Black.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Hatırlıyorum ama konuyu bulamadım telefondan :/ r56 da illa 0-30 mu kullanmamız lazim
Sent via Tapatalk
5 Black.
Bir yorum yaz:
-
Böyle bir konumuz vardı aslında. Ben r53'de castrol 10/60 yağ kullanıyordum. R56'da ise 0/30.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Motor Yağı Hakkında
Motor yağını değiştireli 6bin km oldu 2000km once yarım litre yağ ilave ettim simdi yine yarım litreden fazla eksik. Aslinda aklima takılan 0w-30 yağ. Bildigim kadarıyla rakamların ilki düşük sıcaklık ikincisi yuksek sicaklik viskozitesini ifade ediyor. Yanlışım varsa duzeltin lütfen mantiken 0/30 yerine 0/40 5/50 10/60 yağ kullansak yuksek sıcaklıkta yag daha yogun olacağından yağ yakma oranı daha az olmaz mi?
Aklima takılan durum bu birde kimler hangi madeni yağı kullanıyor önerilerinizi görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Sent via Tapatalk
5 Black.Etiketler: Hiçbiri

Bir yorum yaz: