Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R56 yazılım öneriniz nedir ?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• soundcLash
    yanıtladı
    Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Tamam abi gordum tesekkur ederim

Sent via Tapatalk
    5 Black.

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    Aslı soundcLash tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Nihat baskan resmi göremedim torrent sitesi gibi sürekli yanlis sayfaya yönlendiriyor (:

Sent via Tapatalk
    5 Black.
    tıkla ve gör o zaman bro

http://www.techturkey.com/forum/dyno...uel-nht39.html
    En son düzenleyen NHT39; 25-02-13, 19:42.

Bir yorum yaz:

• soundcLash
    yanıtladı
    Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sahsen kefil olurum ecufast e ki herhangi bir ticari ortakligim yoktur sotede ben dahil bircok arkadasimizin tercihi ecufast ten yanadir fakat takdir ve son karar sizindir
    Sagolun tabiki söylediklerinizi dikkate alacağım.

Sent via Tapatalk
    5 Black.

Bir yorum yaz:

• soundcLash
    yanıtladı
    Nihat baskan resmi göremedim torrent sitesi gibi sürekli yanlis sayfaya yönlendiriyor (:

Sent via Tapatalk
    5 Black.

Bir yorum yaz:

• point
    yanıtladı
    [QUOTE=soundcLash;26389]Siz nerde yaptırdınız evotech yazılımı ? Stage 2 degil mi?

maslak atatürk oto sanayi'de fakat ankarada'ysan orayada bayilik verilcekti açılmış olabilir, benim aracım stage 1

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Sahsen kefil olurum ecufast e ki herhangi bir ticari ortakligim yoktur sotede ben dahil bircok arkadasimizin tercihi ecufast ten yanadir fakat takdir ve son karar sizindir

Bir yorum yaz:

• NHT39
    yanıtladı
    Bence aşağıdaki dyno yeterlı olacağına ınanıyorum...ecufast tabıı kı fantazıye gerennk yok

Bir yorum yaz:

• soundcLash
    yanıtladı
    Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ECUFAST doğru adres aracınıza uzun vadede yapıcağınız güncellemelerden sonra dahi ek bir ücret istenmemekte dyno üzerinde tamamen istediğiniz şekilde tune ediliyor memnun kalmaz isteni yazılım üzerinden alınıp para iadeniz gerçekleşiyor her anlamda ECUFAST
    Ankara'da ecufast var bilgileri istanbula gonderiyorlarmis telefonda gorustum ama fazla bilgim olmadigi icin birsey de soramadim telefona da bilgisi olmayan bi arkadas cikti. sizin dedikleriniz burası icin de geçerlidir umarım

Sent via Tapatalk
    5 Black.

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    ECUFAST doğru adres aracınıza uzun vadede yapıcağınız güncellemelerden sonra dahi ek bir ücret istenmemekte dyno üzerinde tamamen istediğiniz şekilde tune ediliyor memnun kalmaz isteni yazılım üzerinden alınıp para iadeniz gerçekleşiyor her anlamda ECUFAST

Bir yorum yaz:

• soundcLash
    yanıtladı
    Siz nerde yaptırdınız evotech yazılımı ? Stage 2 degil mi?

Sent via Tapatalk
    5 Black.

Bir yorum yaz:

• point
    yanıtladı
    Evotech' den çok memnun kaldım tavsiye ederim büyük bir firma uzun vadadede sorun yaşayacağını sanmam, orjinal yazılımı senin adına saklanıyor ne zamn istersen geri yükletme şansında var.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Ecufastten bende memnunum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• soundcLash
    yanıtladı
    Maşallah nazar değmesin ozaman umarım benim minik de cok sağlıklı olur

Sent via Tapatalk
    5 Black.

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı soundcLash tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Teşekkür ederim kerem birde uzun vadede memnun kalacağım bisey olması da onemli tabi bilgim olmadıgı icin soruyorum ; ılerde orjinal haline dönme olasılığı var mi?
    tabiiki, standart ECU'yu geri yükledikleri anda, aracınız fabrikasyon hale dönüyor.
    Bende Ecufast kullanıyorum. çok şükür 15.000km'dir hergün aralıksız, canını almadan tatlı tatlı gazlıyorum. Daha normal kullanmadım çok şükür tık yok (Maşallah!)
    Sadece bakımlarını daha fazla, daha düzgün yapmanın sağlıklı olacağı kanaatindeyim. Filtre temizleme, yeni yağ kullanımı vs..

Bir yorum yaz:

• soundcLash
    yanıtladı
    Teşekkür ederim kerem birde uzun vadede memnun kalacağım bisey olması da onemli tabi bilgim olmadıgı icin soruyorum ; ılerde orjinal haline dönme olasılığı var mi?

Sent via Tapatalk
    5 Black.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X