Aracımı dynoya cıkartmak istiyorum 4 ceker dyno nerede var?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
4 ceker için Maslak sanayide kimlerde Dyno var?
Çöküş
X
-
git paşaoğluna işte Özgünle görüşüp.
bu arada bugunden itibaren modifiyeyi bırakıyorum Mini ile
Bugun DynoDynamics'te gt28'li araç 274 hp cıkmış 1.3 barda.. daha ben ugraşmıyorum
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]
SOLD

-
sagol cem.Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBizim yanımızda PSChiptunning var onda da var
Yorum Yap
-
hadi bunu eventlestirelim powershopta dyno day yapalimAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAracımı dynoya cıkartmak istiyorum 4 ceker dyno nerede var?
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
valla super olurAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhadi bunu eventlestirelim powershopta dyno day yapalim
Sent from my iPad using Tapatalk HD
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
powershop a kimse gelmez zaten bi dyno 200 tl kim verir parayoAslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı gösterpowershop dışarıdan ölçüm yapmaya sıcak değil,zaten tek aracı bağlayıp sökmek 1 saat sürüyor
birde pahalı 200-250 tl gibiydi tek sanırım tek ölçüm
Yorum Yap
-
onlarda zaten çok gelsinler diye istemiyorlar,kendi yazılım yaptığımız müşterileri ölçelim öncesi sonrası bizim için yeterli diyorlardı en son öyleydiAslı G.Evran tarafından gönderilmiş Mesajı gösterpowershop a kimse gelmez zaten bi dyno 200 tl kim verir parayo
Yorum Yap
-
ona bakarsan kimsede oraya gidelim diya olmuyoo cemAslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı gösteronlarda zaten çok gelsinler diye istemiyorlar,kendi yazılım yaptığımız müşterileri ölçelim öncesi sonrası bizim için yeterli diyorlardı en son öyleydi
Yorum Yap
-
katılıyorum. CM'lerde bizi izlerAslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterALL4 lar hariç dynoday ecufast de yapılablir hem powershop gibi faiş fiyatlar çekmezler
edit : pardon tek all4 alen bey
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]
SOLD

Yorum Yap

Yorum Yap