Görüntüsünü değiştirdiğim OGS'm
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
OGS (JCW + Siyah)
Çöküş
X
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGeçişlerde sorun yaratıyormu
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göstercok guzel olmus chris.. bende carbon kaplamistim. henuz senden benden baska MINI'de bu calisma yapani gormedim
yakinda bende paylasirim..
Sent from Tapatalk for Galaxy Note
Ama Carbon'unu da merak ettim cok !!
Yorum Yap
-
Ogs' ni istiyorum1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
BuBu
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBoyadın mı yoksa kaplattın mı ???
Bende gecen sene ogsmi kaplatiricaktim ama Sinana, sinan seninle sonr bir ishim daha kadi diyip ogsmi gosterdigimde =) cok fena bir bakish atti ondan daha kaplatamadim =) cemom senlemiydik o gun yoksa egemi vardi.
Yorum Yap
-
Aslı BuBu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoshgeldin Chris, iyi forumlar.
Bende gecen sene ogsmi kaplatiricaktim ama Sinana, sinan seninle sonr bir ishim daha kadi diyip ogsmi gosterdigimde =) cok fena bir bakish atti ondan daha kaplatamadim =) cemom senlemiydik o gun yoksa egemi vardi.
Ben Maslak Sanayi'de boyattirdim uzerine Cem hatirlamazsin belki ama ben bi kac kere geldim size sizden ufak igneli JCW logolari var ya onlardan alip arkasindaki igneyi kestirtip OGS'nin uzerine yapistirdim..
Yorum Yap
-
Hatırladım hatırladım
tamam o zman boyatayım bende leylek gibin bembeyaz be
Aslı Chris tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoşbulduk tekrardan Hehe yapsaydin keske
Ben Maslak Sanayi'de boyattirdim uzerine Cem hatirlamazsin belki ama ben bi kac kere geldim size sizden ufak igneli JCW logolari var ya onlardan alip arkasindaki igneyi kestirtip OGS'nin uzerine yapistirdim..
Yorum Yap
-
Kuzum ben yoktum galiba yaw hiç hatırlamıyorum (
Aslı BuBu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHoshgeldin Chris, iyi forumlar.
Yorum Yap
-
Bende çok düşündüm bide benim OGS'm büyük eski tiplerden fırsat olmadı
PlastiDip bulursanız geri dönüşüde olur istediğiniz renge boyarsınız bence.[LEFT][CENTER]'06 Mini Cooper S 245.2 HP@Dyno Dynamics W/ 97 Octane Pump Fuel [/CENTER][/LEFT]
[LEFT][CENTER]May the supercharger be with you[/CENTER][/LEFT]
Yorum Yap
Yorum Yap