Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Sulu Kaplama
Çöküş
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdaha önce de bu video paylasılmıstı Turkiyede yapan vardır muhakkak ama fiyatı nedir bilemiyorum bir de siyah alcantara kırmızı dikisli olarak yapıyorlar dusunmez misiniz?sigpic
Yorum Yap
-
Cok uzaga gitmeye gerek yok. Ic aksamin alcantaraya cevirmek icin AYN 'yi arayin1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
4eva
Ben bu tarz kaplamalari mercedes tarzi araclara daha uygun buluyorum. Mini ve alacantra benim icin yanyana gelmeyecek iki kelime
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen bu tarz kaplamalari mercedes tarzi araclara daha uygun buluyorum. Mini ve alacantra benim icin yanyana gelmeyecek iki kelime
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
4eva
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSanırım Tarıgın arabasında olması lazım, Jcw nin orjinalinde iki secenek var biri deri biri alcantara benim 4 MINImde de secimim brush metal kaplama oldu son countrymande mat graphite tercih ettim ben de chrome sevmiyorum mesela ısmarlarken chrome istememistim sonucta zevk meselesi
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTarigin arabada alacantra degilde spor gorunum katan bir deri var. Onu yakistiriyorum, dikisleri vs cok cok iyi. Aslinda Tarik 'dan da yaptirdigi yerle ilgili bilgi alinabilir diyecektim ki simdi aklima geldi, Tarik arabayi o sekliyle satin almisti
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu tarz kaplamanın uzun ömrü olmadığını duymuştum çok çabuk deforme olup kötü bi görüntüsü oluyormuş.
Sonradan yaptırılacak ise de bu iş için ciddi anlamda ustalaşmış insanlarla çalışmak lazım..1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster3 arabamda da Alcantara kullandım, hiç bir sıkıntı yaşamadım
Sonradan yaptırılacak ise de bu iş için ciddi anlamda ustalaşmış insanlarla çalışmak lazım..
34NSC46
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSulu kaplamadan bahsettim ben dogrumudur ¿
34NSC46
Yorum Yap
Yorum Yap