Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Kapı Kilitlerine Logo
Çöküş
X
-
ben çok beğendim. kromu her zaman sevmiyorm ama küçük detalarda şık duruyor bence.
-
Sanırım arkadasımızın sahibindende ilanı vardı oradan araştırabilirsiniz.Aslı erk1n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKrom olanindan istiyorum nereden nasil aliriz?
Bir yorum yaz:
-
Hayır sıfıra sıfır oluyor ve fabrika çıkışı gibi oluyor..Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGüzel olmuş
Yapıştıktan sonra boşlukkalıyormu acaba altında
Bir yorum yaz:
-
Countryman ve cooper kilit göbekleri farklı ebattadır. BilginizeAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHepsine uyuyor. Ebay'de farklı renk çeşitleride mevcut
Bir yorum yaz:
-
16 CPR 31 abi benim plaka, bütün modellere göre var daha önce countryman için getirmiştim, şimdi cooper için getirdim, ayvalığa geliyorsanız canlı görebilirsiniz, elimde 4 takım da var..Aslı erk1n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterZevkler ve renkler....
Bence Mini demek krom demek. Bknz. Klasik Miniler.
Güzel olmuş 16CPR32. Bu uygulama hangi modellere uygulanabilir? Bende yapmak isterim.
Bir yorum yaz:
-
Hepsine uyuyor. Ebay'de farklı renk çeşitleride mevcutAslı erk1n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu uygulama hangi modellere uygulanabilir? Bende yapmak isterim.
Bir yorum yaz:
-
Zevkler ve renkler....
Bence Mini demek krom demek. Bknz. Klasik Miniler.
Güzel olmuş 16CPR32. Bu uygulama hangi modellere uygulanabilir? Bende yapmak isterim.
Bir yorum yaz:
-
Ben iç aksamda, Krom ürünleri çok beğenmiyorum.. Ancak zevkler ve renkler olayı tabiki
Bunlar yerine kemer renk değişimi belki düşünülebilir..
Bir yorum yaz:
-
Kapı Kilitlerine Logo
Güzel, küçük ama dikkat çeken bir detay oldu bence, yorumlarınızı alabilir miyim?Eklenen DosyalarEtiketler: Hiçbiri

Bir yorum yaz: