Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Plakalık
Çöküş
X
-
Maslakta plakalik yapanlar 1 saatte filan yapip veriyorlar genelde.Aslı erk1n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIs It Love plakalik almak veya yaptirmak istiyorum..
Daha once yaptirdim, buradada konusuldu ama aradan cok zaman gecti.. Suanda nereden alabilirim, veya nerede yaptirabilirim?
Bir yorum yaz:
-
Is It Love plakalik almak veya yaptirmak istiyorum..
Daha once yaptirdim, buradada konusuldu ama aradan cok zaman gecti.. Suanda nereden alabilirim, veya nerede yaptirabilirim?
Bir yorum yaz:
-
Plakalık
Bende fazla var atasehir tarafindaysan sana hediye edebilirim mini logolu ve is it love yazan [emoji1531]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir yorum yaz:
-
1 2 yeri aradım ellerinde olmadığını söylediler.
Burdan yardımcı olabilecek var mı acaba ?
Bir yorum yaz:
-
Bi hortlatayım burayı.
Be mini yazan orjinal plakalık arıyorum nasıl bulabilirim ?
Bir yorum yaz:
-
Ben geçen hafta taktırdım plakalık borusan istinyede
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Maslak sanayide pleksi plakacılara yaptıabilirsiniz. Artık Borusan veya Kosifler yeni araç almadığınız takdirde vermemeye başladı plakalık sanki çok değerli bir parçaymış gibi.
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiEvet beşiktaş baskı diye geçiyomuş.. Ama bilgisayar ortamında bakiim dedim.. Yokmuş sanırım..Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla standart app olmasi lazim. Besiktas falan diyo bazilari ama tam bilmiyorum
tooncay
34 NIJ 84 - Tuncay Karaman
Bir yorum yaz:
-
Valla standart app olmasi lazim. Besiktas falan diyo bazilari ama tam bilmiyorumAslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu APP yazı fontunun adı ne?
tooncay
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiHumanist777 olmasi lazim
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBu APP yazı fontunun adı ne?Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMertsonad kardesiminde is it love plakaliklari takildi

tooncay
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: