..........
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R60 Countryman için
Çöküş
X
-
Valla Orcunum ; benim listem şu şekilde olurdu
- Front lip
- Arka diffuser yada lip ne haltsa JCW olandan
- JCW egsoz kafaları veya Alen the ecdad spec egsoz
- Heliport ben çok seviyorum ama az görülen veya yapılmamış bir çalışma daha güzel olabilir..
- Azcıkta basarsan efsane olursun bnce1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
-
Berna
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla Orcunum ; benim listem şu şekilde olurdu
- Front lip
- Heliport ben çok seviyorum ama az görülen veya yapılmamış bir çalışma daha güzel olabilir..
- Azcıkta basarsan efsane olursun bnce
Yorum Yap
-
Berna
Orçuncum ayna kapakları vs de kaplama işine girebilirsin ben çok memnunum yalnız ön ızgara olayında tereddütte kaldım mevzuda olmadı gerçi ısınma vs bir problem yaratır mı orda diye gerçi yaratsa da ne olacak 3-5 kuruş bişi tutuyor takılmaya değmez
sinyalleri ver çerçeveleri araba mavi olacaksa kaplatmasan da olur aslında-mavi mi olacak bu arada araba ona göre yorum yapayım:P
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla Orcunum ; benim listem şu şekilde olurdu
- Front lip
- Azcıkta basarsan efsane olursun bnce
esas garantiyi bekliyorum az zaman kaldı yaza yaparız bişeyler, hemde sizleri de ziyaret etmiş olacağım.
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteristanbula gel benim guzel planlarim var kirmiziya bogmayacagim merak etme
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSaksi der ki;
Senin countryman'e heliport yakismaz cunku sade tutmak istiyorsun.
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterlip e taktı adam cmler olarak takmayacağız lip isyan ediyoruz lipe başkaldırıyoruzAslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOrçuncum ayna kapakları vs de kaplama işine girebilirsin ben çok memnunum yalnız ön ızgara olayında tereddütte kaldım mevzuda olmadı gerçi ısınma vs bir problem yaratır mı orda diye gerçi yaratsa da ne olacak 3-5 kuruş bişi tutuyor takılmaya değmez
sinyalleri ver çerçeveleri araba mavi olacaksa kaplatmasan da olur aslında-mavi mi olacak bu arada araba ona göre yorum yapayım:P
aklımdan ilk geçen yukarda gösterdiğim ton açık mat mavi düşündüm, ayna kapakları, hava çıkışları olur zaten,
ön ızgara düşündürüyor evet,
yan sinyal çerceveleri de belki mat siyah olabilir göze batmayan cinsten yada aynen kalabilir,
ama kaput ve bagaj şeritlerini tamamen istemiyorum sade dursun o kısımlar.
bu arada yorum yazılınca çok mutlu oluyorum saksı değilimEn son düzenleyen orcun; 27-02-13, 04:11.
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Orcun'cum Mavi olagan üstü güzel olur, lutfen onu yaptır Benim arabam zaten mavi diye yaptırmıyorum ama cok hoş olur. Bak şoyle hazır bir arac var aslına bakarsan mat mavi kaplı,
http://s1.aecdn.com/images/news/gall...-ba-dee_22.jpg
Gri ile de guzel olmus ama ben olsam siyah tavan ve chrome ayna kapakları ile yapardım.
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOrcun'cum Mavi olagan üstü güzel olur, lutfen onu yaptır Benim arabam zaten mavi diye yaptırmıyorum ama cok hoş olur. Bak şoyle hazır bir arac var aslına bakarsan mat mavi kaplı,
http://s1.aecdn.com/images/news/gall...-ba-dee_22.jpg
Gri ile de guzel olmus ama ben olsam siyah tavan ve chrome ayna kapakları ile yapardım.
Ayna kapakları, hava giriş kapakları + diğer akla gelen şeyler kaplanacak.
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraracı kaplatmayacağım yalnış anlasılmasın,
Ayna kapakları, hava giriş kapakları + diğer akla gelen şeyler kaplanacak.
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAaa ok pardon ben yanlıs anlamısım.
Yorum Yap
-
Ozanbalta
-
Ozanbalta
Ya evet ben de cok begeniyorum lip'i. Bizim araclara uysa bir dakka beklemezdim taktirtmak icin.
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAnladim abicim, aracin siyah mi lacivert mi senin? Tam secemedim fotograflardan.
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterön lipin hiç bir zararı veya yukseklikle alakası yok aynı yukseklikde kalıyor eskisiyle ve cok farklı gozukuyor yapmayanlar pişman garanti filan da farketmiyor haberin olsun 10 dakikada takılıyor neredeyse. (10 dakika kısmını abartmıs olabilir ama 20 dakikada takılır )
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa evet ben de cok begeniyorum lip'i. Bizim araclara uysa bir dakka beklemezdim taktirtmak icin.
Yorum Yap
Yorum Yap