Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

MINI JCW GP2 Rear Diffuser Kit

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Gitti mi gul gibi diffusor simdi

Yorum Yap

Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Gitti mi gul gibi diffusor simdi
      Yok be abi ben aliyorum yabancida diil Ilk MINI'miz ama Istanbul sagolsun saglam basladik

IZM-5655-TCHB

Yorum Yap

Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Yok be abi ben aliyorum yabancida diil Ilk MINI'miz ama Istanbul sagolsun saglam basladik

IZM-5655-TCHB
        Kazasiz belasiz bin Kaancim daha bir gusel olacak simdi

Yorum Yap

Amin Abi insallah. Bu arada SEC08 i gordum cumartesi gunu cidden arac eziyor kazasiz belasiz kullansin ins. Cok guzel bir arac.

IZM-5655-TCHB

Yorum Yap

başka diffuser isteyenler iletişime geçebilirler benimle. Group Buy yapacağız isteyenler için

2 adet getirdim öncesinde ; Kaan ve Benim aracım içindi.

min. 5 adete kadar çıkartırsak sayıyı fiyatlama ve maliyet daha düşük olacaktır.
            1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
            2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
            4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
            5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Alip talhaya mi satsam acaba

Yorum Yap

Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Alip talhaya mi satsam acaba
                Tamam 500 TL ye alırım çünkü 2. el olmuş olacak Usta bobinleri paket yaptınmı ayarsız kaldı araba
                sigpic

Yorum Yap

En kisa zamanda yollayacağim aloo derim zaten hemen

Yorum Yap

Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    En kisa zamanda yollayacağim aloo derim zaten hemen
                    ok sağol
                    sigpic

Yorum Yap

Arkadaşlar SEC plaka JCW de gördüm Seçkin panpamda adama yeminle R56 alır o nasıl bir duruştur öyle ya

@ Kaan , sana kızıcam ama okuluna ağarlık ver tenekelerle vakit kaybetme okulunu bitir sonra İstanbul'a her gün mü gelirsin yerleşirmisin sana kalmış ama şu okulu bitirmeden istanbul projeni ben rafa kaldırıyorum ctesi yeterince çekemedim kulağını herhalde

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Arkadaşlar SEC plaka JCW de gördüm Seçkin panpamda adama yeminle R56 alır o nasıl bir duruştur öyle ya

@ Kaan , sana kızıcam ama okuluna ağarlık ver tenekelerle vakit kaybetme okulunu bitir sonra İstanbul'a her gün mü gelirsin yerleşirmisin sana kalmış ama şu okulu bitirmeden istanbul projeni ben rafa kaldırıyorum ctesi yeterince çekemedim kulağını herhalde
                        Abi kizma ya. Okula onem veriyorum tabikide ama arabayada vakit ayirmak lazim. Ama cidden bu sene ugrasicam notlar iyi olursa Istanbul'a gelmek icin evdekilerle konusucam belki gecis yaparim

IZM-5655-TCHB

Yorum Yap

hadi buyrun egitim yasamına MINI sevdası yüzünden son veren genç Asabi baba otomobil kulubunun basıp katliam yaptı Ya arkadas otur oturdugun yerde okuluna bak Alla Alla ya
                          LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Abi koptum ya valla allaha sukur simdilik bi sikayet yok babadan ama ileride ne gosterir bilemem. Notlari yukseltmeye basladik zaten ondan pek bisi olmaz herhalde

IZM-5655-TCHB

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              hadi buyrun egitim yasamına MINI sevdası yüzünden son veren genç Asabi baba otomobil kulubunun basıp katliam yaptı Ya arkadas otur oturdugun yerde okuluna bak Alla Alla ya
                              haci ole bisi olsa benim baba isyan ederdi.. MINI icin hazirlik yazdim gittim taa nerelere kafadan 1yil yedim daha ne olsun

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
                              sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

evet ilgilenenler için resimler..

görsellere come

heralde böyle bir görüntü olucak. Seti tam takmadık daha, takılmadan önceki son foto
                                1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                                2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                                4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                                5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X