Gitti mi gul gibi diffusor simdi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI JCW GP2 Rear Diffuser Kit
Çöküş
X
-
Aslı Jcw izmir tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGitti mi gul gibi diffusor simdi
IZM-5655-TCHB
Yorum Yap
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok be abi ben aliyorum yabancida diil Ilk MINI'miz ama Istanbul sagolsun saglam basladik
IZM-5655-TCHB
Yorum Yap
-
başka diffuser isteyenler iletişime geçebilirler benimle. Group Buy yapacağız isteyenler için
2 adet getirdim öncesinde ; Kaan ve Benim aracım içindi.
min. 5 adete kadar çıkartırsak sayıyı fiyatlama ve maliyet daha düşük olacaktır.1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlip talhaya mi satsam acabasigpic
Yorum Yap
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEn kisa zamanda yollayacağim aloo derim zaten hemensigpic
Yorum Yap
-
Arkadaşlar SEC plaka JCW de gördüm Seçkin panpamda adama yeminle R56 alır o nasıl bir duruştur öyle ya
@ Kaan , sana kızıcam ama okuluna ağarlık ver tenekelerle vakit kaybetme okulunu bitir sonra İstanbul'a her gün mü gelirsin yerleşirmisin sana kalmış ama şu okulu bitirmeden istanbul projeni ben rafa kaldırıyorum ctesi yeterince çekemedim kulağını herhalde
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar SEC plaka JCW de gördüm Seçkin panpamda adama yeminle R56 alır o nasıl bir duruştur öyle ya
@ Kaan , sana kızıcam ama okuluna ağarlık ver tenekelerle vakit kaybetme okulunu bitir sonra İstanbul'a her gün mü gelirsin yerleşirmisin sana kalmış ama şu okulu bitirmeden istanbul projeni ben rafa kaldırıyorum ctesi yeterince çekemedim kulağını herhalde
IZM-5655-TCHB
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhadi buyrun egitim yasamına MINI sevdası yüzünden son veren genç Asabi baba otomobil kulubunun basıp katliam yaptı Ya arkadas otur oturdugun yerde okuluna bak Alla Alla ya
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
evet ilgilenenler için resimler..
görsellere come
heralde böyle bir görüntü olucak. Seti tam takmadık daha, takılmadan önceki son foto
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
Yorum Yap