Arkadaşlar merhaba aracima seramik kaplama yaptirmak istiyorum kisa bi araştirma yaptim sonax mantikli geldi daha önce yaptiran yada tavsiyede verebilcek olan var mi aramizda bu arada fiyati 1500 tl dediler.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Sonax seramik kaplama
Çöküş
X
-
sonax varmı hala? Hepsi act oldu diye biliyorum. Sonax zamanı ben eski aracıma yaptırmıştım Ama şu anda kullanılan malzeme kalitesi olarak pek güven vermiyor. Son aracımı meguiarsta yaptırdım uygulama başarılı ancak uzun süreli etki göremedim. Bence biraz daha araştırın. Fuurkan detailmafia diye birine yaptırmıştı. Butik çalışıyor ve oldukça başarılı işleri var. İsterseniz bir göz gezdirin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi34 UJB 72 - R56 RED JCW '09
Yorum Yap
-
Aslı erhanaksoz tarafından gönderilmiş Mesajı göstersonax varmı hala? Hepsi act oldu diye biliyorum. Sonax zamanı ben eski aracıma yaptırmıştım Ama şu anda kullanılan malzeme kalitesi olarak pek güven vermiyor. Son aracımı meguiarsta yaptırdım uygulama başarılı ancak uzun süreli etki göremedim. Bence biraz daha araştırın. Fuurkan detailmafia diye birine yaptırmıştı. Butik çalışıyor ve oldukça başarılı işleri var. İsterseniz bir göz gezdirin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOcak ayinda Swissvax a yaptirdim etkisi hala devam ediyorsigpic
Yorum Yap
Yorum Yap