Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Hafta Sonu Uğraşması :)
Çöküş
X
-
Ellerinize sağlık çok güzel bir temizlik olmuş , gerçekten sabır isteyen ve minisine bu kadar candan bakan kişileri görmek imrendirmedi değil yani. tekrardan elinize sağlık...güle güle kullanın..
-
itina ile yarım saatte sökülür takılırAslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı göstero teybi sökmek ölüm yaa hız göstergesinide sökmen gerekiyor.Bizim tesisatçı bile 1.5 saatte sökmüştü
Bir yorum yaz:
-
Bende ses sistemi yaptırırken söktürmüştüm 1,5 saat sürmüştü benimki deAslı Yiğit G. tarafından gönderilmiş Mesajı göstero teybi sökmek ölüm yaa hız göstergesinide sökmen gerekiyor.Bizim tesisatçı bile 1.5 saatte sökmüştü
Bir yorum yaz:
-
o teybi sökmek ölüm yaa hız göstergesinide sökmen gerekiyor.Bizim tesisatçı bile 1.5 saatte sökmüştüAslı mannerboy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbugünde cd çalarken bazen error veren teybi söktüm :S 20 şer tane vida söktüm onca segman vs vs beni bitirdi bu mini
Bir yorum yaz:
-
bugünde cd çalarken bazen error veren teybi söktüm :S 20 şer tane vida söktüm onca segman vs vs beni bitirdi bu mini
Bir yorum yaz:
-
Harika bir temizlik olmuş eline sağlık
Bende bir kez yapmıştım bu kadar olmasada. Çok fazla sabır ve zaman isteyen bir iş
Bir yorum yaz:
-
okadar olur ben 2 tane segman kırdım gidip aldım takma işlemine geçerken daha rahat fotoğraflar çekerim elim pis olmucak çünküAslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAz çok biliyorum ama benim takıldığım bir yer oturmaz, tırnak kırılır ses yapar falan ben takılırım ona, o yüzden bulaşmak istemiyorum
aslında izalasyon tarzı bişeymi yapsam diye düşünmüyor değilim
Bir yorum yaz:
-
Az çok biliyorum ama benim takıldığım bir yer oturmaz, tırnak kırılır ses yapar falan ben takılırım ona, o yüzden bulaşmak istemiyorumAslı mannerboy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterçokda detaylı bi sökme işlemi yok aslında r56 kasa için tarif edebilirim
Bir yorum yaz:
-
çokda detaylı bi sökme işlemi yok aslında r56 kasa için tarif edebilirimAslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEllerinize sağlık çok iyi olmuş, her şeyi yapıyorum da bi cesaret edip sökemiyorum
Bir yorum yaz:
-
Ellerinize sağlık çok iyi olmuş, her şeyi yapıyorum da bi cesaret edip sökemiyorum
Bir yorum yaz:
-
teşekkür ettim evet öyle oldu birazAslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBayağı bir detaylı temizlik olmuş
Ellerine sağlık
daha neler vardıda çekemiyorum sürekli
Bir yorum yaz:
-
ben ayda bir cila bile atarımAslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben yıkamaya götüremiyorum valla imrendim
Bir yorum yaz:
-
teşekkür ederim ben genelde bir aracıma 3 aydan fazla binemiyorum sürekli farklı araca binmek hoşuma gidiyor ama hiçbirine üvey evlat muamelesi yapmıyorum bakımı temizliği elimden ne geliyorsa yaparım eski araç sahipleriylede sürekli görüşürümAslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla bravo,mükemmel bi çalışma olmuş.Ellerine sağlık,aracına böyle candan bakan insanlar görmek güzel. [emoji5]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: