Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Apple, iPhone 4S'i Geri Alacak

Çöküş
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

    Apple, iPhone 4S'i Geri Alacak

    Apple, iPhone 4S'i Geri Alacak
    Son dedikodular Apple'ın iPhone 5 almak isteyenlerin iPhone 4S'lerini belli bir ücret karşılığı satın alacağı yönünde.


    iPhone 5'in duyurulmasına kısa bir süre kaldığı tahmin edilirken, son dedikodular Apple'ın iPhone 5 almak isteyenlerin iPhone 4S'lerini belli bir ücret karşılığı satın alacağı yönünde.
    Eğer yeni tanıtılacak iPhone'u satın almak istiyorsanız ve bir iPhone kullanıcısıysanız, yapmanız gereken şey kesinlikle yeni iPhone tanıtılmadan önce cihazı satmak olacaktır. Bunun için ikinci el ilan sitelerini ve forumları kullanabiliyorsunuz.
    Fakat 'hiç uğraşamam' diyenlerdenseniz ve Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşıyorsanız çok daha basit bir yolunuz var diyebiliriz. Çünkü iPhone 4S'inizi gidip Apple'a geri satabilirsiniz.
    Evet yanlış duymadınız. Apple, iPhone 5 almak isteyen iPhone 4S kullanıcılarından, cihazlarını 345 dolar karşılığında satın almayı planlıyor.
    Hatta Gizmodo'nun yayımladığı ekran görüntüsünde, Apple'ın internet sitesi üzerinden bu satış işlemini gerçekleştirebileceğinizi de görebiliyorsunuz.
    Apple'ın iPhone 4S'leri 'Reuse and Recycling Programme' yani 'Tekrar kullanım ve geri dönüşüm programı' kapsamında geri alacağı belirtiliyor.
    Tabii yukarıda belirttiğimiz 345 dolarlık fiyatın yalnızca 64 GB'lık iPhone 4S'ler için geçerli olduğunu belirtmemiz gerekiyor. Zira 16 GB'lık bir iPhone'unuz varsa, alacağınız ücret 160 dolar olarak belirlenmiş.
    Bu kampanyanın tabii ki Türkiye'de geçerli olamayacağını çünkü Apple'ın resmi olarak Türkiye'de bulunmadığını da hatırlatalım ve haberimizi noktalayalım.

    #2
    sayende bir yaşımıza daha girdık wıshmanım sağol bizi aydınlattığın için

    Yorum Yap

    Hazırlanıyor...
    X