Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Galaxy Note II

Çöküş
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

    Galaxy Note II

    Ve karşınızda Galaxy Note 2



    30.08.2012 -
    Cep telefonu ve tablet aynı kasada...
    Samsung, uzun süredir üzerinde konuşulan dev cep telefonu Galaxy Note 2'yi IFA 2012'de resmi olarak duyurdu.

    Cep telefonu ve tableti aynı kasada sunmayı amaçlayan Galaxy Note 2'nin tanıtımı şu sözlerle başladı: "Galaxy Note 2'yi duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu cihaz, kullanıcıların yaratıcılıklarını üst seviyeye taşıyacak."

    Galaxy Note 2'nin ekranı 5.5 inç büyüklüğünde; Super AMOLED teknolojisi ile üretilmiş ve HD çözünürlüğü destekliyor. 4 çekirdekli işlemcisi ile büyüleyen cihazın arka yüzünde 8 megapiksellik, ön yüzünde ise 1.9 megapiksellik kamera bulunuyor. 3.100 mAh'lık batarya ise, kullanıcılara uzun bir çalışma süresi sunuyor.

    #2
    Hali hazirda note kullaniorum kesinlikle cok guzel bir cihaz 2 cikincada nasip okursa kesemizi asmazsa hemen alacagum. Tavsiye ederim tasimasi biraz zor gibigeliyor ama alisinca gayet rahat oldugunu farkediyorsunuz

    Yorum Yap


      #3
      Bende hali hazirda bir Note kullanicisiyim. Fakat Burak'tan suan icin farkli dusunuyorum.
      5.3" ekrandan 5.5"e gecmesine ragmen pixel sayimiz 800x1280'den 720x1280'e gerilemis. Buda pixel yogunlugunu iyice etkilemis demek. (Pentile ekran mi degil mi onu da bilmiyorum, arastirmadim..)
      1.6 Quad Core gercekten guzel olabilir. Ancak suanki islemci kullanimim Note 2'ye gecmemi cokta gerektirmiyor.

      Bunlarin disinda da beni etkileyecek birsey goremedim. Tabi bu yanlis anlasilmasin, hali hazirda kullandigimiz Galaxy Note'un zaten cok iyi bir donanim ile uretilmis olmasindan kaynaklaniyor.

      Durum benim icin boyleyken, telefonumun yaslanmasindan kaynakli olarak fiyati duseceginden, belki aradaki farki az tutarak Note 2'ye gecebilirim. Ancak bir sene daha bekleyip Note 3 olarak adlandiracagim yeni jenarasyonunu da bekleyebilirim.

      Ilk defa Note kullanacaklar icinse gunler gecmeyecektir
      www.haktankeskin.com

      Yorum Yap


        #4
        Bizim note lari ekrani sanal hd. note 2 ninki gercek ppi degeri deyukselmis. Ekran buyumus ama makine incelmis. 4 cekirdekli islemci cok onemli degil ama 2gb am kayda deger. 3100 mah lik pil ise vurucu darbeyi yapti bana daha kendimegelemedim

        Yorum Yap

        Hazırlanıyor...
        X