Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini connected e nasıl bağlanabilirim alıcınızdaki tuş neresi oluyor
Çöküş
X
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAracınızda MINI Connected mevcutmu ? değilse bağlanamazsınız..
Yorum Yap
-
Aslı Mstfakynr tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMevcut ama bağlanmak için özel aparat alınması gerekiyormus
Yorum Yap
-
Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterF serisi hakkında çok bilgim yok ancak konuyu araştırdıktan sonra buraya yazarım.... BMW serisinden bildiğim kadarıyla menüden connectted seçeneklerinden bağlanılabiliyor. Yinede detaylı bir araştırma yapıp buraya yazacağım..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Mstfakynr tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi\______
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Yorum Yap
-
Aslı fearuq tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraracınız nedir acaba ?
Yorum Yap
-
bende de 2014 cooper var iphoneda mini connected usb kabloyu takınca direk bağlanıyo yakıt seviyesi ortalama gittiğim yol bilgilerini yazıyor... ama motor ısı vs şeyleri göremiyorum ama bunlar görülüyorm u bilen varmı ?
ayrıca bu simge sanırım bluetooth ile bağlanma için bende çalışmıyor ama kablo ile çalışıyor sizde bir kablo ile dener misiniz ?\______
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Yorum Yap
-
Aslı fearuq tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende de 2014 cooper var iphoneda mini connected usb kabloyu takınca direk bağlanıyo yakıt seviyesi ortalama gittiğim yol bilgilerini yazıyor... ama motor ısı vs şeyleri göremiyorum ama bunlar görülüyorm u bilen varmı ?
ayrıca bu simge sanırım bluetooth ile bağlanma için bende çalışmıyor ama kablo ile çalışıyor sizde bir kablo ile dener misiniz ?
Yorum Yap
-
Aslı Mstfakynr tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKablo ile denedim aynı yakıtı gösteriyor ne gider ne kadar var birde launch kontrolü nasıl yapıyoruz
Asr tek kademe kapali
Vites sport + da yani manuele getir
Frene bas gaza bas. Ekranda yazacak launch control active diye. Gazi 3000devirde tut yapistir gitsin
Yorum Yap
-
Aslı selim.ilgaz.5 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterLaunch control icin;
Asr tek kademe kapali
Vites sport + da yani manuele getir
Frene bas gaza bas. Ekranda yazacak launch control active diye. Gazi 3000devirde tut yapistir gitsin
Yorum Yap
-
Aslı Mstfakynr tarafından gönderilmiş Mesajı gösterASR tek kademe derken anlamadım
Yorum Yap
-
Aslı selim.ilgaz.5 tarafından gönderilmiş Mesajı göster1 kere basiyorsun sadede. Sadece dynamic traction control devrede diyecek. DCS off olmayacak
Şimdi vitesi sola çektik fren gaz yaptık birde bunumu aktif edeceğiz
Yorum Yap
-
Aslı Mstfakynr tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla anlamadım kafa karıştı [emoji23]
Şimdi vitesi sola çektik fren gaz yaptık birde bunumu aktif edeceğiz
Yorum Yap
Yorum Yap