Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini connected e nasıl bağlanabilirim alıcınızdaki tuş neresi oluyor
Mevcut ama bağlanmak için özel aparat alınması gerekiyormus
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
F serisi hakkında çok bilgim yok ancak konuyu araştırdıktan sonra buraya yazarım.... BMW serisinden bildiğim kadarıyla menüden connectted seçeneklerinden bağlanılabiliyor. Yinede detaylı bir araştırma yapıp buraya yazacağım..
F serisi hakkında çok bilgim yok ancak konuyu araştırdıktan sonra buraya yazarım.... BMW serisinden bildiğim kadarıyla menüden connectted seçeneklerinden bağlanılabiliyor. Yinede detaylı bir araştırma yapıp buraya yazacağım..
Benim bildigim mini connected a sadece usb kablo ile baglanabiliyorsunuz. Eger kablosuz da baglanti ozelligi cikti ise ne ala..
R serisinde hatirladigim kadariyla Y kablo almak gerekiyordu. F'leri bilemiyorum.
ben BMW'de düzgün bir baglanti yapabilmek icin cok ugrastim. ama sonunda 4 kisi ugrastik ve sorunlar cozuldu
bende de 2014 cooper var iphoneda mini connected usb kabloyu takınca direk bağlanıyo yakıt seviyesi ortalama gittiğim yol bilgilerini yazıyor... ama motor ısı vs şeyleri göremiyorum ama bunlar görülüyorm u bilen varmı ?
ayrıca bu simge sanırım bluetooth ile bağlanma için bende çalışmıyor ama kablo ile çalışıyor sizde bir kablo ile dener misiniz ?
bende de 2014 cooper var iphoneda mini connected usb kabloyu takınca direk bağlanıyo yakıt seviyesi ortalama gittiğim yol bilgilerini yazıyor... ama motor ısı vs şeyleri göremiyorum ama bunlar görülüyorm u bilen varmı ?
ayrıca bu simge sanırım bluetooth ile bağlanma için bende çalışmıyor ama kablo ile çalışıyor sizde bir kablo ile dener misiniz ?
Kablo ile denedim aynı yakıtı gösteriyor ne gider ne kadar var birde launch kontrolü nasıl yapıyoruz
Kablo ile denedim aynı yakıtı gösteriyor ne gider ne kadar var birde launch kontrolü nasıl yapıyoruz
Launch control icin;
Asr tek kademe kapali
Vites sport + da yani manuele getir
Frene bas gaza bas. Ekranda yazacak launch control active diye. Gazi 3000devirde tut yapistir gitsin
Aslı selim.ilgaz.5 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Launch control icin;
Asr tek kademe kapali
Vites sport + da yani manuele getir
Frene bas gaza bas. Ekranda yazacak launch control active diye. Gazi 3000devirde tut yapistir gitsin
Sent from my iPhone using Tapatalk
ASR tek kademe derken anlamadım
Yorum Yap