Aslı ordulu tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MiNi COOPER NAViGASYON MULTiMEDYA DVD GPS USB BLUETOOTH
Çöküş
X
-
100/100 yapar abi..daha önce benim r56 yanımda söktü...zaten kadran ve ekran birbirinden bağımsız..Aslı Siempre tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVallahi yarın arayacağım. Keşke yapabilse
çok teşekkürler
Bir yorum yaz:
-
R56 mini cooperlarda bt ve usb kullanımı için lazım olan ek aparat. Yolcu koltuğunun altında imiş...Aslı ordulu tarafından gönderilmiş Mesajı göstercombox nedir acaba..
Bir yorum yaz:
-
Vallahi yarın arayacağım. Keşke yapabilseAslı ordulu tarafından gönderilmiş Mesajı göster0538 338 8334 Ünal...kesin yapar bi arayın görüşün derim
çok teşekkürler
Bir yorum yaz:
-
Aynen öyleAslı Macway tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAndroid kimde varki ben hiç gormedim nettede denk gelmedim. Olursa bizde olucak işte [emoji4]
Sent from my iPhone using Tapatalk
7 mayıs gibi de bende olur. Konuşalım seninle...
Bir yorum yaz:
-
0538 338 8334 Ünal...kesin yapar bi arayın görüşün derimAslı Siempre tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdiyorum ya keşke bir babayiğit çıksa da benim orijinal kadranın içine o ekranı koyabilse
Bir yorum yaz:
-
combox nedir acaba..Aslı Siempre tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu benim ekranın şu an ki hali... Maalesef combox olmadığı için çıkaracağım Navigation system i
Bir yorum yaz:
-
Android kimde varki ben hiç gormedim nettede denk gelmedim. Olursa bizde olucak işte [emoji4]
Bir yorum yaz:
-
Ben de aynısını söylüyorum
Yalnız 1500-2000 tl ye Türkiyede nerede var hocam?
Bir yorum yaz:
-
Bu android olanlar var ya kadran içerisinde ekranı olanlar 1500-2000 civarı aslında orjinal kadranın içerisine o özellikte bir ekran koyulsa daha güzel olur androidlerin kadranları çok çakma duruyor çünkü
Bir yorum yaz:
-
Aslında yapılırda kendi malzemem olsaydı yapardım [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: