Aslı Macway tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MiNi COOPER NAViGASYON MULTiMEDYA DVD GPS USB BLUETOOTH
Çöküş
X
-
Ben kadran kısmını çok basit bulduğum için taktırmıyorum. Androidli olanlarda donma olduğu için wince aldım ben de...
-
Haftaya aynı cihazın androidlisi gelicek bana inş [emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
arkadaşlar selam, bu satılan ürünün daha yenisi var bende. Fazla şu anda. Kendi arabam için getirdim ama boşa çıktı.
Aklınızda olsun...
http://tinyurl.com/zshn3oc Foruma biraz daha uyguna bırakabilirim.
Bir yorum yaz:
-
23 Nisan nese doluyor insanAslı black tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSana getrcem ben alen yedekte var [emoji75]
))
Bir yorum yaz:
-
Once kablo almam lazim bir de park halinde goriyim de calisiyormu diyeAslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterkodlamadan hareket halinde izleyemezsin abi
max limit 3km
Bir yorum yaz:
-
kodlamadan hareket halinde izleyemezsin abiAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHangi kabloyu kullaniyorsun bi ara benim arabada deneyelim
max limit 3km
Bir yorum yaz:
-
Orjinal olmasada guzele benziyor tabikide takılmadan kullanmadan bilmemiz cok zor eger uygulamayı yaparsanız resimlerinl paylamayı unutmayınız lutfen. Tsk.Aslı apo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDaha önce bu ürünü kullanan varmı..? Veya bu ürüne muadil tavsiye edebileceğiniz bir ürün varmı? aracımı biraz daha eğlenceli bir hale getirmek istiyorum...orjinal ürün al tak demeyin sakın o fiyatlara çıkmam mümkün değil..
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...29446308/detay
M.Kemal ATATÜRK
İnstg™askin.batur
R55 Clubman 2009
Bir yorum yaz:
-
Okdir super olur 23 Nisanda deneriz arabayla gelirsemAslı black tarafından gönderilmiş Mesajı gösterV olan 3 adet var yedekte bende ama kodlama yapmadan 8 km geçince yayın keser ne zaman istersenız musaitm
Bir yorum yaz:
-
Kesinlikle katiliyorumAslı apo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterillaki oem gibi olmaz ama oem için o paraları vermek bana hiç mantıklı gelmiyor...bu ürün neticede aracın yürür aksam vs. zarar vermeyecektir..en fazla çabuk bozulur bizde çöpe atarız ne yapalım..
Bir yorum yaz:
-
V olan 3 adet var yedekte bende ama kodlama yapmadan 8 km geçince yayın keser ne zaman istersenız musaitm
Bir yorum yaz:
-
Hangi kabloyu kullaniyorsun bi ara benim arabada deneyelimAslı black tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhttps://vimeo.com/162065939
Orginal olunca tatdi bir başka ya
Bir yorum yaz:
-
illaki oem gibi olmaz ama oem için o paraları vermek bana hiç mantıklı gelmiyor...bu ürün neticede aracın yürür aksam vs. zarar vermeyecektir..en fazla çabuk bozulur bizde çöpe atarız ne yapalım..Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCin mali bildigim kullanmanizi tavsiye etmem acikcasi.
Bir yorum yaz:
-
elektrik kaçağı var ise bir yerde bir hata yapılmıştır sanırım...takıp denemek istiyorum ne kadar kötü olabilirki...şu an o kadran ve cd ye mahkum gibiyim..en azından video seyredilir usb blootuth vs. gayet eğlenceli olur diye düşünüyorum...Aslı black tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim bir arkdaşim kullandi çok memnun kaldi ve kendisi çok aktif bir kulancı yanliz bir eliktrik kaçağında iki akü yedi onun için risk alırsan iyi ve kulanişli diyebilirim
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: