Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
iOS 6'da Facebook dönemi
Çöküş
X
-
iOS 6 tahminimce 4 cekirdekli yeni nesil islemciler icin cikacaktir. Haliyle 4S'lerin kaldiramayacagi/zorlanacagi bir yazilim olabilir (daha once 3G/3Gs'de yasanan olaylari hatirlayin..).
kisacasi bunu daha cok 4 ve 4S arasinda farki goremeyip yada ilgilenmeyip, satin almayan tuketicilerden dolayi da cikaracaklardir. Birer guncelleme ile alt versiyonlarin kaldiramayacagi/zorlanip tuketiciyi cileden cikartacak bir isletim sistemi yapip, yeniye yonlendirecekler.
planli tuketim
Unutmayalim, ekran buyudukce, hafiza arttikca, surekli senkronizasyonlar cogaldikca gunluk kullanim omru dustukce dusecektir. heleki telefonu inceltices derlerse, degmeyin
sarj aletime
Sent from Tapatalk for Galaxy Note
Yorum Yap
-
Ipad şarjı iyide yolculuga cıkarken Iphone şarjını fılan almazsan vay haline, bende PHILIPS in Xenium diye bir telefonu vardı 30 gun standby konusursan 20 gun şaka gibi bir telefon. Tabii ki hicbir ozelligi yok telefonun ama şarj konusunda iyi. Benim CM de full bluetotth USB var kol dayamada ve snap-in adaptor var o yuzden şarjla alakam olmuyor
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIpad şarjı iyide yolculuga cıkarken Iphone şarjını fılan almazsan vay haline, bende PHILIPS in Xenium diye bir telefonu vardı 30 gun standby konusursan 20 gun şaka gibi bir telefon. Tabii ki hicbir ozelligi yok telefonun ama şarj konusunda iyi. Benim CM de full bluetotth USB var kol dayamada ve snap-in adaptor var o yuzden şarjla alakam olmuyor
Yorum Yap
-
6.0 betayi kullandim 4 gun ve hemen 5.1.1 dondum
Pil butun gun dayannmiyor
Sabah 9 da evden cikinca 14:00 te bitti
Ama program genel olarak guzel facebbok entegre olmasi guzel ama listemdekilerin abus sabuk facebook adresleri ekledi
Rahatsiz etmeme modu var
O guzel
Grup olarak ayarladiklarinizi 3 dakka icinde 2 kere arasaniz telefon caliyor yoksa telefon sesizde ve titresimsiz gibi tepki veriyor
2011 Mini One R56 LCI
34 GZ 8149
Yorum Yap
Yorum Yap