Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

MINI Connected'i iPod Touch 5th Gen. ile kullanan var mi?

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

MINI Connected'i iPod Touch 5th Gen. ile kullanan var mi?

Acaba aranizda Yeni iPod veya iPhone 5 ile MINI Connected'ini kullanan var mi? 2 gundur baya bir ugrastim fakat bir turlu cozum bulamadim ve foruma yazarsam belki geri donus alirim dedim. Northmotoring'te yaptigim arastirmaya gore iPhone 5 iOS 6.0.2 ve ustu yazilimlarda sikinti olmadan kullanan varmis. Fakat benim iPod Touch'imin yazilimi 6.1.2 olmasina ragmen ve 30 pin to lightning adaptoru almama ragmen cihazi y kablo ile bagladigim zaman MINI Connected'in butun ozelliklerine erisebilirken Web Radio veya aractan muzik caldigimda ses aractan degil iPod'dan cikmakta. Plug In kisminda ise desteklenmeyen cihaz yaziyor. Deneyen veya bir cozum yolu bulan varsa yardimci olursa cok sevinirim. Bu arada araci Agustos 2012 de aldim ve MINI Connected yazilimi hic guncellenmedi.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

haci connected icin zaten bi 400 ευρο kadar bayiliyorsun senin problemin bluetooh ile baglanamamak olsa gerek?

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
    sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Valla bluetooth zaten beni delirtti ama bu kabloyla baglanipta muzigi aractan dinleyememek ayri bi garip

IZM-5655-TCHB

Yorum Yap

ben vazgeçtim bu connected işinden USB 4ever

Yorum Yap

Bende usb kullaniyordum ama o kadar para verdik bari kullanalim dedik ama malesef yine kullanamiyorum

IZM-5655-TCHB

Yorum Yap

yani bende her gecen gun connected almadigima sukrediyorum.. Hatta visual boost aldigima pismanda olsam BT baglantisi ve gorselligi beni mutlu eden tarafi..

Kaan adaptoru test etmek istiyorsan arabaya degil Mac'e yada PC'ne bagla adaptor ile eski usul..bak bakalim bir sorun cikartacak mi islemlerde.. Bu sekilde test etmis olursun.

Arabanin/Connected'in da iPhone 5 destegi olmamasida olasi. ne gibi bir uyumsuzluk olur bilemiyorum ama aklima da birsey gelmiyor.

Sana dedigim gibi BMW Group'un Android vs. destegini vermesi gerekli. Yazik ediyorlar bize. Ornegin bu destegi veriyor olsalardi Connected icin en kotu beni kazanmis olacaklardi
            www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Bu arada "Plants vs Zombies" App Store'da ucretsiz
              www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Abi adaptoru ilk pc ye bagladim. Sarjda ediyor itunestan sync de yapiyor

IZM-5655-TCHB

Yorum Yap

iPod uzerinden caliyor mu peki?
                  Sorunun adaptorde oldugunu sanmiorm..
                  www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Onu denemedim ama suan daha acaip birsey ogrendim olay daha da icinden cikilmaz bir hal aldi. North American Motoring de MINI Connected i arac yazilimini nasil update edecegimizi gosteriyor. Ayarlar kisminda aracin yazilim versiyonunu filan gorebilirlerken ben goremiyorum. Adamlarin araclarinda system update gibi secenek var fakat bende yok. Yarin sabahtan ozgorkey yolu gozuktu yine

IZM-5655-TCHB

Yorum Yap

Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Onu denemedim ama suan daha acaip birsey ogrendim olay daha da icinden cikilmaz bir hal aldi. North American Motoring de MINI Connected i arac yazilimini nasil update edecegimizi gosteriyor. Ayarlar kisminda aracin yazilim versiyonunu filan gorebilirlerken ben goremiyorum. Adamlarin araclarinda system update gibi secenek var fakat bende yok. Yarin sabahtan ozgorkey yolu gozuktu yine

IZM-5655-TCHB
                      oglen yap su isi dinle beni
                      www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Valla oglenede sarkitabilirim ama sabahtan bi arayacagim. Oglen gidersem yarin halletmezler diye tahmin ediyorum

IZM-5655-TCHB

Yorum Yap

Gitmeden konusalim. Ben de sabahtan gidebilirim belki..
                          www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Senin arabada connected yok biliyorum Kaanim. Alen abeyle farkliydi menuler sanki ?
                            1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                            2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                            4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                            5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Abi secenekler arasinda MINI Connected var. Ve siparis verirken de ozellikle MINI Connected i eklemistim. iPad imi bagladigim zaman sorunsuz butun ozellikler aciliyor. Ama bu beni bayagi bir dusundurdu.

IZM-5655-TCHB

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X