Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

jcw exhaust

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Güzelliği de orda ya zaten, kontrol sende oluyor ses seviyesi için. Ama komple egzoz falan hiç çekilecek dert değil, bırak polisi falan kendi kafan şişer

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

Aslı soundcLash tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      iskender dp ile ilgili fikriniz nedir peki abicim merak ettim. bu jcw patlamasını başka türlü elde etmenin yolu yokmu peki 800euro çok pahalı bence son susturucu için
      Dp da iskender en iyisi. Factory nin 800 euro ciktigina eminmisiniz oyle ise degmez . Downpipe ile patlamalar artar dene .
      sigpic

Yorum Yap

aslına bakarsanız benim istediğim jcw patlaması . ses konusuna gelince arabalarımız zaten malum içeriye ses alma konusunda traktörden farkı yok oyüzden çok ses istemiyorum tok bi ses için dp şart zaten. birde merak ettiğim konu dp değişince arıza lambası durumu. söndürmesi kolay mı nasıl yapılıyor bilginiz var mı?

Yorum Yap

Ecu fast Alper ve Ozgune gidiyorsun dp i yaptirdigin gun yazilimda attirirsin isigi da hallederler mutlu mesut binersin

Sent from Cobanogullari mobile system )
          LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

istanbulda yaşamıyorumki abi bana en yakın büyükşehir kayseri ancak orda yaptırabilirim arıza lambası işini.

Yorum Yap

o zaman bir haftasonu gezmeye Istanbula bekliyoruz Kayseride bunu yapabilecek biri oldugundan pek emin degilim.

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

yazılım için biyerle görüştüm ama onlarda kendileri yapmıyorlar sanırım bikaçgün aracın beklemesi lazım dediler pek kafama yatmadı.

Yorum Yap

birkacgune gerek yok sabah gelince 2 saatte biter

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Ben iskenderde gecen hafta yaptirdigim dp satiyorum ihtiyacin olursa haberik olsun.patir putur cok guzel

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

Hayrola burak neden?

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Ben iskenderde gecen hafta yaptirdigim dp satiyorum ihtiyacin olursa haberik olsun.patir putur cok guzel

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                        tamamdır alalım satalım piyasaya can gelsin

Yorum Yap

birde jcw son susturucu buldummu tamamdır varsa bildiğiniz aracı olursanız sevinirim.

Yorum Yap

Aslı soundcLash tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            birde jcw son susturucu buldummu tamamdır varsa bildiğiniz aracı olursanız sevinirim.
                            DP takıp sona JCW susturucu mu takacaksın şuan sonuç olarak? Yazılımı da ihmal etme derim kesin olarak

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

dp taktıktan sonra ohtıyacın kalmayacak kardeş memnun kalacaksın zaten sesten

Yorum Yap

Ozaman önce dp bı takalım sonrası Allah kerim (: dp den sonra yazılım yapsam güç ne kadar artar arkadaslar? Alta cai ve slicone intake hose var birde extra olarak

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X