Metin abi beni kıskanıyor tabi CarWash 'ta aracın içinde kalıp güzel görüntüler çekemediği için ben içerde halimden gayet memnundum
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI United 2012 Le Castellet - Team Turkiye Videoları
Çöküş
X
-
Fatih V.
-
Fatih V.
MINI Trophy Series pilotlarından birinin yanında oturmak..
Beyaz'lar zıplayamaz diye bir basketbol filmi mi vardı ne... Ha aynı çizgide düşününce bunun adı da Bayan'lar süremez mi olacak ? Ablamız gayet iyi daldı virajlara. apex'te inecek var desen açar kapıyı inersin. Hiçbirini ıskalamıyor, hepsinden seke seke geçiyoruz. Gerçi Paul Ricard basit bi test track nihayetinde. Silverstone pistinde bu aktivitenin çığlık desibelleri daha yüksekti. Ya da yok yok.. Ben alıştım ( hava attım evet, çok kötüyüm
Yorum Yap
-
Fatih V.
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUyumaktan kameraya cikacak vakti olmadi dediler ))
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbir daha ki ne bensiz giderler madem donus yolunda uyuklamam bu kadar batmis, ben kendi MINIm olursa MINInorth.gr ekibine takilirim cokta fifi hayret bisey!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Wishgonulalirman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlin gonlunu NDG'nin, bulusmada elimle kahve fali bakicam kendisine gelecek bulusmaya Mininorth ile mi yoksa MINICLUBTR ile mi gidecek diye
Wishgonulalirman
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Fatih V.
Videoların çekilmesinde, transferinde, hazırlanmasında, yüklenmesinde, paylaşılmasında emeğini; ve seyredilmesinde vaktini veren herkese teşekkürler.
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbitiyorum su sonu uzun multifunctional imzalarina wishmancim bak o da dogru kapi gibi babam var tingir mingir gideriz Hohohohohh
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
-
Burak
Yorum Yap