Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Ken block ve go pro rusya :)
Çöküş
X
-
Go pro kullanıyorum bende çok kaliteli bi kamera birden fazlasına sahip olmak istiyorum hattaAslı MIKAIL tarafından gönderilmiş Mesajı göstermukkemmelll!!!
sürüşlerde gopro ile cekim yaptınız mı hic ?
yapmadıysanız, mutlaka yapalımmmm..
hafta sonu kamerayı unutma ozaman
Yorum Yap
-
Faruk'S -
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGo pro kullanıyorum bende çok kaliteli bi kamera birden fazlasına sahip olmak istiyorum hatta
hafta sonu kamerayı unutma ozaman 
kesinlikle oyle, özel bir cekim yapmak istedigimizde, 1 den fazla gopro bulurum =)
pazar görüşürüz =)
Yorum Yap
-
Pazar go pro larımızla ordayız ozamanAslı MIKAIL tarafından gönderilmiş Mesajı göster
kesinlikle oyle, özel bir cekim yapmak istedigimizde, 1 den fazla gopro bulurum =)
pazar görüşürüz =)
1 den fazla
Yorum Yap
-
Vakumlu bir aparati var onu kapartaya cama nereye istwrsen oraya sabitliyosun ayrica naska aparatlatida var mesela bantli olanlari var o zimbirtiyi istedigin bir yere yapistiriyosun kamerayi oraya sabitliyorsun bi cok sekilde kullanilan bi kamera kimiside benim gibi akvatyumun icine atip kullanabiliyordaAslı erk1n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGo Pro yu hangi aparatlarla nerelere sabitliyorsunuz araçta?
34NSC46
Yorum Yap
-
http://www.dr.com.tr/Elektronik/GoPr...=0000000439190Aslı erk1n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende vakumlu aparati yok. Nerden alirim?
Yorum Yap

Yorum Yap