Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Plasti Dip / Black Mini Cooper S R56 .

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kekuti
    yanıtladı
    Carbon kaplama scoop pek iyi durmuyor bence. Ben başka bir renge boyatmayı tercih ederdim. Ki öyle yaptım, kaplama kıvrımları biraz zor oluyor. Ancak kendiniz yaptığınız içinde ayrıca tebrik ederim.. el yeteneğim olmadığı için kıskanıyorum

Bir yorum yaz:

• katakunti
    yanıtladı
    Biraz problem var resimde gozukmuyor pek mesela scoopun koselerini donmekte zorlandim orda cok ufak bi yama var birde farlari cikarip folyoyu arka kisma sikistirdim ama on kisimda far plastigine biraz daha payli birakmam lazimdi ordan su girip kabarma riski var.

En azindan tecrube ettim elimde karbon var nasilsa su yer kabarirsa bu sefer hatalardan ders cikarip bi daha yapacam..

Kirmizi karbon dusundum ama cok cirtlak durur diye vazgectim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Güzel olmus problemsız duruyo

Bir yorum yaz:

• katakunti
    yanıtladı
    İ

Tabi buyrun daha yakindan cektiklerim

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı katakunti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ben karbon kaplama olayini yaptim tavsiye ederim cok profesyonel bir is cikmadi ama amatorce bisiler yaptik...

daha net bı foto alabılırmıyız acaba

Bir yorum yaz:

• katakunti
    yanıtladı
    Ben karbon kaplama olayini yaptim tavsiye ederim cok profesyonel bir is cikmadi ama amatorce bisiler yaptik...

Bir yorum yaz:

• C@N
    yanıtladı
    Abicim ben eski aracımda komple dodikler de sonrada bazı parçalarda denedim. İlk yapıldığında 2 hafta falan çok güzel duruyo ancak 3 yıkamadan sonra yavaş yavaş atmaya başlıyo. Bide bizim türk yıkamacılarımız aracın üzerindeki tüm pislikleri aşırı tazzikle çıkarmaya çalıştığı için bayabi sıkıntı oluyo bilginize özellikle far çerçevelerinde folyo kaplamayı öneririm. Eliniz yatkınsa kendiniz bile yapalibirsiniz.

Bir yorum yaz:

• AYHAN
    yanıtladı
    Farlar dayanmiyor ben plastidip ile boyadim .cok belli belirsiz iz var ben anliyorum

Bir yorum yaz:

• kaganaydin
    yanıtladı
    ben bugün boyayı aldım inş yarın yada öbürgün uygulayacağım sonuçları paylaşırım buarada yazmamda sakınca varmı bilmiyorum fakat oldschooldan aldım ve fiyatı gayet uygun. ordaki arkadaşlarda çok ilgiliydi. çook rahat 2 ayna 2 çerveçe çıkarırmış(baya artacak sanırım). bakalım deneyip göreceğiz.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Piste girerken komple farlarin ustune sikalim

Sent from Beko Su Sebili..
    bence super fikir

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Piste girerken komple farlarin ustune sikalim

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    +150 dereceye dayanir diyorlar ama farlar boyle bir riske girmeye degmeyecek kadar pahali bence

Sent from Cobanogullari mobile system )

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Kagan farlarin ici cok isiniyordur diye tahmin ediyorum. O kadar isiya dayanir mi bilmem.. Ama dayaniyorsa veya isinmiyorsa baya iyi olur gercekten..

Bir yorum yaz:

• kaganaydin
    yanıtladı
    ben hafta içi sipariş vereceğim aynalar ve far çerçevelerine yetermiş. r53 lerde zenonlu olanları zeminini kaplayabiliyormuyuz? öyle bi olay varmı varsa benim arabaya nasıl olur fikri olan varmı?

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Siyah arabasi olanlar kirmizi alip arada far cercevelerini boyayabilirler

Video'daki gibi bir cift fari boyarken kutunun ne kadari gider? Sadece farini kaplatacak 2-3 kisinin isini gorurse gayet iyi olur. Adam basi 20 TL

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X