Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Plasti Dip / Black Mini Cooper S R56 .
Çöküş
X
-
Carbon kaplama scoop pek iyi durmuyor bence. Ben başka bir renge boyatmayı tercih ederdim. Ki öyle yaptım, kaplama kıvrımları biraz zor oluyor. Ancak kendiniz yaptığınız içinde ayrıca tebrik ederim.. el yeteneğim olmadığı için kıskanıyorum
-
Biraz problem var resimde gozukmuyor pek mesela scoopun koselerini donmekte zorlandim orda cok ufak bi yama var birde farlari cikarip folyoyu arka kisma sikistirdim ama on kisimda far plastigine biraz daha payli birakmam lazimdi ordan su girip kabarma riski var.
En azindan tecrube ettim elimde karbon var nasilsa su yer kabarirsa bu sefer hatalardan ders cikarip bi daha yapacam..
Kirmizi karbon dusundum ama cok cirtlak durur diye vazgectim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
İ

Tabi buyrun daha yakindan cektiklerim
Bir yorum yaz:
-
daha net bı foto alabılırmıyız acabaAslı katakunti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Ben karbon kaplama olayini yaptim tavsiye ederim cok profesyonel bir is cikmadi ama amatorce bisiler yaptik...
Bir yorum yaz:
-
Ben karbon kaplama olayini yaptim tavsiye ederim cok profesyonel bir is cikmadi ama amatorce bisiler yaptik...
Bir yorum yaz:
-
Abicim ben eski aracımda komple dodikler de sonrada bazı parçalarda denedim. İlk yapıldığında 2 hafta falan çok güzel duruyo ancak 3 yıkamadan sonra yavaş yavaş atmaya başlıyo. Bide bizim türk yıkamacılarımız aracın üzerindeki tüm pislikleri aşırı tazzikle çıkarmaya çalıştığı için bayabi sıkıntı oluyo bilginize
özellikle far çerçevelerinde folyo kaplamayı öneririm. Eliniz yatkınsa kendiniz bile yapalibirsiniz.
Bir yorum yaz:
-
Farlar dayanmiyor ben plastidip ile boyadim .cok belli belirsiz iz var ben anliyorum
Bir yorum yaz:
-
ben bugün boyayı aldım inş yarın yada öbürgün uygulayacağım sonuçları paylaşırım buarada yazmamda sakınca varmı bilmiyorum fakat oldschooldan aldım ve fiyatı gayet uygun. ordaki arkadaşlarda çok ilgiliydi. çook rahat 2 ayna 2 çerveçe çıkarırmış(baya artacak sanırım). bakalım deneyip göreceğiz.
Bir yorum yaz:
-
bence super fikirAslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPiste girerken komple farlarin ustune sikalim
Sent from Beko Su Sebili..
Bir yorum yaz:
-
Piste girerken komple farlarin ustune sikalim
Bir yorum yaz:
-
+150 dereceye dayanir diyorlar ama farlar boyle bir riske girmeye degmeyecek kadar pahali bence
Sent from Cobanogullari mobile system
)
Bir yorum yaz:
-
Kagan farlarin ici cok isiniyordur diye tahmin ediyorum. O kadar isiya dayanir mi bilmem.. Ama dayaniyorsa veya isinmiyorsa baya iyi olur gercekten..
Bir yorum yaz:
-
ben hafta içi sipariş vereceğim aynalar ve far çerçevelerine yetermiş. r53 lerde zenonlu olanları zeminini kaplayabiliyormuyuz? öyle bi olay varmı varsa benim arabaya nasıl olur fikri olan varmı?
Bir yorum yaz:
-
Siyah arabasi olanlar kirmizi alip arada far cercevelerini boyayabilirler
Video'daki gibi bir cift fari boyarken kutunun ne kadari gider? Sadece farini kaplatacak 2-3 kisinin isini gorurse gayet iyi olur. Adam basi 20 TL
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: