Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Plasti Dip / Black Mini Cooper S R56 .

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Yekta
    yanıtladı
    oldschool a gitmeyi düşünen olursa umut beye benim yönlendirdiğimi söyleyebilirler belki fiyatlarda yardımcı olabilirler
    çok mantıklı bi malzeme ve aklınıza gelebilcek herşeyi kaplamanız mümkün ve geri dönüşü de çok kolay sprey olarak alıp kolayca uygulanabilir heralde youtube da birçok örnek var.. ama çok el değen iç mekan malzemelerine pek tavsiye etmem soyulma yapabiliyor bi süre sonra yenilemek gerekebilir

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı immo tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bunda tazyikli su geldiğinde atma vs. olmaz inşallah. Ben de camın altındaki komple krom çıtayı yaptırmayı düşünüyorum.

Eğer yaptırırsam görselleri paylaşırım en yakın zamanda.
    immo bak video da denemesi var

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    evet istedigim seyi yapmıs hatta bunu Barancım senin arabaya yapabiliriz hem kaplamadan daha guzel duruyor hem de geri donusumu kolay.
    Bulalım abi ama nasıl deneriz bilemedim..

Bir yorum yaz:

• immo
    yanıtladı
    Bunda tazyikli su geldiğinde atma vs. olmaz inşallah. Ben de camın altındaki komple krom çıtayı yaptırmayı düşünüyorum.

Eğer yaptırırsam görselleri paylaşırım en yakın zamanda.

Bir yorum yaz:

• soundcLash
    yanıtladı
    plasti dip yazdığın zaman google da cıkıyor plastidip tr mi ne öyle bi site orda var siyah sprey 58TL

Bir yorum yaz:

• kaganaydin
    yanıtladı
    malesef o linkte siyahı yok mavi beyaz kırmızısı var. arasak belki varmıdır acaba?

Bir yorum yaz:

• katakunti
    yanıtladı
    www.ilgincbirsey.com sitesinden veya oldschooldan temin edilebilir.. R56 sahipleri icin far cercevesi uygulamasi daha kolay

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• kaganaydin
    yanıtladı
    bu konu süper oldu ben bu işe girişirim haftasonu sonuçlarıda paylaşırım yukarıdaki verdiğiniz adreste kesin vardır dimi bu adamın videodaki kullandığı sprey?

Bir yorum yaz:

• katakunti
    yanıtladı
    Guzel olur fakat dedigim gibi kutuda boya gibi satilanlardan aldim ve yaptim ama karisimdan mi preval spreyden mi oldu tam anlamadim eger illa kendi yapmayi dusunenlere tavsiyem sprey kutu olanlardan almalarini tavsiye ederim..

En guzel yani begenmediniz sokup atabilirsiniz kolayca..

Profesyonel uygulama olsun diyenlerde yukaridaki yerden faydalanabilirler..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    o zaman benim krom parcaları yapsak mı
    bence yapmalısın

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı katakunti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaşlar anadolu yakasında satış ve uygulama yeri var plastidip in elime ayağıma bulaştırmım iyi birşey olsun derseniz Old School Garaj (ben kendim yapma çalışmasında bulundum pütür pütür oldu)

Plasti Dip İstanbul Anadolu Yakası Yetkili Satış ve Uygulama Hizmetimiz

Tüm renk kartelası ve çeşitleri ile gerek ürün satışı, gerek uygulama merkezi ile hizmetinizdedir.

Adresimiz: Barbaros Mh. Evren Cad. Şen Sokak No 17 Batı Ataşehir

telefon irtibat: 0216 315 15 77 gsm: 0530 820 56 05 ve 0532 685 00 48
    o zaman benim krom parcaları yapsak mı

Bir yorum yaz:

• katakunti
    yanıtladı
    Arkadaşlar anadolu yakasında satış ve uygulama yeri var plastidip in elime ayağıma bulaştırmım iyi birşey olsun derseniz Old School Garaj (ben kendim yapma çalışmasında bulundum pütür pütür oldu)

Plasti Dip İstanbul Anadolu Yakası Yetkili Satış ve Uygulama Hizmetimiz

Tüm renk kartelası ve çeşitleri ile gerek ürün satışı, gerek uygulama merkezi ile hizmetinizdedir.

Adresimiz: Barbaros Mh. Evren Cad. Şen Sokak No 17 Batı Ataşehir

telefon irtibat: 0216 315 15 77 gsm: 0530 820 56 05 ve 0532 685 00 48

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    c.A.n'in arabadakiler kaplama onlar iyi ama ayna kapaklari offside cokk cabuk atti :sly:

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı soundcLash tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    aynen dediğiniz gibi oldu. arkadaşım malzemelerini izmirden getirtti makinayla kendisi uyguladı çok becerikli birisidir ama satan firma malzeme karışım oranlarını yanlış söylemiş araba sıva yapılmış gibi oldu cidd bi iş bence deneyimli birine teslim etmek lazım
    aslında iyi uygulayan biri bulunursa mat siyah deneme yapabilirim.

Bir yorum yaz:

• soundcLash
    yanıtladı
    Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    komple kaplama pürüzlü olur bence ama denemek lazım gece bikaç video izlerken bununla alakalı aklımıda çelmedi değil yani
    aynen dediğiniz gibi oldu. arkadaşım malzemelerini izmirden getirtti makinayla kendisi uyguladı çok becerikli birisidir ama satan firma malzeme karışım oranlarını yanlış söylemiş araba sıva yapılmış gibi oldu cidd bi iş bence deneyimli birine teslim etmek lazım

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X