Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
komple kaplama pürüzlü olur bence ama denemek lazım gece bikaç video izlerken bununla alakalı aklımıda çelmedi değil yani
aynen dediğiniz gibi oldu. arkadaşım malzemelerini izmirden getirtti makinayla kendisi uyguladı çok becerikli birisidir ama satan firma malzeme karışım oranlarını yanlış söylemiş araba sıva yapılmış gibi oldu cidd bi iş bence deneyimli birine teslim etmek lazım
Aslı soundcLash tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
aynen dediğiniz gibi oldu. arkadaşım malzemelerini izmirden getirtti makinayla kendisi uyguladı çok becerikli birisidir ama satan firma malzeme karışım oranlarını yanlış söylemiş araba sıva yapılmış gibi oldu cidd bi iş bence deneyimli birine teslim etmek lazım
aslında iyi uygulayan biri bulunursa mat siyah deneme yapabilirim.
Arkadaşlar anadolu yakasında satış ve uygulama yeri var plastidip in elime ayağıma bulaştırmım iyi birşey olsun derseniz Old School Garaj (ben kendim yapma çalışmasında bulundum pütür pütür oldu)
Plasti Dip İstanbul Anadolu Yakası Yetkili Satış ve Uygulama Hizmetimiz
Tüm renk kartelası ve çeşitleri ile gerek ürün satışı, gerek uygulama merkezi ile hizmetinizdedir.
Adresimiz: Barbaros Mh. Evren Cad. Şen Sokak No 17 Batı Ataşehir
telefon irtibat: 0216 315 15 77 gsm: 0530 820 56 05 ve 0532 685 00 48
Arkadaşlar anadolu yakasında satış ve uygulama yeri var plastidip in elime ayağıma bulaştırmım iyi birşey olsun derseniz Old School Garaj (ben kendim yapma çalışmasında bulundum pütür pütür oldu)
Plasti Dip İstanbul Anadolu Yakası Yetkili Satış ve Uygulama Hizmetimiz
Tüm renk kartelası ve çeşitleri ile gerek ürün satışı, gerek uygulama merkezi ile hizmetinizdedir.
Adresimiz: Barbaros Mh. Evren Cad. Şen Sokak No 17 Batı Ataşehir
telefon irtibat: 0216 315 15 77 gsm: 0530 820 56 05 ve 0532 685 00 48
Guzel olur fakat dedigim gibi kutuda boya gibi satilanlardan aldim ve yaptim ama karisimdan mi preval spreyden mi oldu tam anlamadim eger illa kendi yapmayi dusunenlere tavsiyem sprey kutu olanlardan almalarini tavsiye ederim..
En guzel yani begenmediniz sokup atabilirsiniz kolayca..
Profesyonel uygulama olsun diyenlerde yukaridaki yerden faydalanabilirler..
bu konu süper oldu ben bu işe girişirim haftasonu sonuçlarıda paylaşırım yukarıdaki verdiğiniz adreste kesin vardır dimi bu adamın videodaki kullandığı sprey?
Yorum Yap