Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Audi's Piloted Parking

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abi Google kaza yapmadan yuzbinlerce kilometre yaptirmis insansiz arabaya, birakinda bu kendi kendine rahatlikla parkedebilsin

Galaxy Note 2 ile Tapatalk'tan gonderdim..
    +1
    robotik ve otonom hareket teknolojisi o kadar ilerledi ki bunların artık araçlara uygulanması Haktan'ın bahsettiği insanların düzgün park etmemesi, şeritlerin olmaması gibi bir kaç pratik sebep nedeniyle gecikiyor o kadar. yoksa teknoloji çok uzun süredir hazır. bkz Asimo

Ama: Ben eski kafalıyım, aracım düz vites olsun... Hibrit elektrik beni bozar - hem de nasıl bozar otonom sürüş beni bozar... hatta ESP bile çoğu zaman canımı sıkıyor.
    2009 JCW Dark Silver / Black
    BC1182 Stock to the bone...

Yorum Yap

Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      +1
      robotik ve otonom hareket teknolojisi o kadar ilerledi ki bunların artık araçlara uygulanması Haktan'ın bahsettiği insanların düzgün park etmemesi, şeritlerin olmaması gibi bir kaç pratik sebep nedeniyle gecikiyor o kadar. yoksa teknoloji çok uzun süredir hazır. bkz Asimo

Ama: Ben eski kafalıyım, aracım düz vites olsun... Hibrit elektrik beni bozar - hem de nasıl bozar otonom sürüş beni bozar... hatta ESP bile çoğu zaman canımı sıkıyor.
      Bugun elektrik supurgeleri bile ewde kendi kendine gezip, merdivenlerden dusmeden manevra yapip, yasakli kisimlara girmiyor ve sarji bittiginde kendi basina dock'una gidip sarj olabiliyorsa 100bin euro'luk arabalar basinin caresine bakar
      www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Birde unutulmamali, Alen bu daha cok sokakta git park yeri bul sistemi gibi degilde, yasadiginiz rezidans, holding vari isyeri otoparklari icin olusturulmus sistemler (suan icin tabi..) yani bir odeme yapmiyorlar, daha cok abone ve OGS/HGS vari bir sistemi kullaniyorlar. Yada Garage Door Opener destegi var (biliyorsunuz MINI'lerimizde de opsiyon listesinde olan bir durum)..
        www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Bu geceleri çapkinliğa da çikar simdi. Sabah bir bakmissin garajinda bir audi daha.. Cik istemem ben ugrasamam

Yorum Yap

Aslı Levent tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Bu geceleri çapkinliğa da çikar simdi. Sabah bir bakmissin garajinda bir audi daha.. Cik istemem ben ugrasamam
            Peki capkinliga cikarken ben sag koltukta uslu uslu otursam beni de alir mi?

Wishman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Peki capkinliga cikarken ben sag koltukta uslu uslu otursam beni de alir mi?

Wishman
              Olabilir abi denemek lazım

Yorum Yap

Olabilir abi denemek lazım
                Peki siz olsaniz beni alirmisiniz?

Yorum Yap

Peki siz olsaniz beni alirmisiniz?
                  Ayıp ettin abi tabiiki Zaten İstanbul'a bir geldin sonra bir daha göremedik anlamadık birşey

Yorum Yap

Ayıp ettin abi tabiiki Zaten İstanbul'a bir geldin sonra bir daha göremedik anlamadık birşey
                    Bi daha dusun Levent, hatta 'sabah tekrar konusalim' derim. :-)

Yorum Yap

Bi daha dusun Levent, hatta 'sabah tekrar konusalim' derim. :-)
                      Anlamadım abi dediğini de peki sabah konuşuruz : )

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                      X