Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Audi's Piloted Parking
Çöküş
X
-
Elbette ulkemiz sartlarinda bu sistemin calismasi cok zor
Oncelikle herkesin duzgunce parketmesi lazim.. bugunku gibi parkedilirse araba kendini guvenli bir sekilde sokacak delik bulamaz
Cep telefonlarinin cok iyi cekmesi gerek. Arabaya git parket dersiniz. Pakettigi yerde sinyal cekmez, gel dediginizde yagmur altinda bekler durursunuz
sonra otoparki gez dur nerde acaba diye..
Birde kendi kendisine kaza yaptiginda (birisi carptiginda) orda durmasi gerek. Malum rapor tutulcak vs. Haber veriyor mu acaba?: "Abi bir gelir misin birsey soylemem gerek.." (utana sikila ))
-
Ozanbalta
-
Ozanbalta
-
Hic bir oto-pilot Giovanni'yi garajdaki yerde duran paspasina tam sol kapiyi actigimda cm yerinde olacak sekilde park edemez diye dusunuyorum.
P.S: Zaten Audi'de benim gibi munasir medeniyet bir insan kalmadigini dusuyordur, bu yuzden ugrasmamislardir. Ne o paspas sensoru mu yapacaklardi bi de (ki) ?
Wishtakintilidirman
Yorum Yap
-
Faruk'S
-
Zaten uygulamada cok zor sonucta otoparkın mimarisini blmeden park edicem diye bakırkoyden girip yesilkoyden cıkma ihtimali var, her otoparkın da mimari projesinin içine yuklenmesi mumkun degil ayırca otopark parasını ödeyemiyor :P bir de başı boş bıraktın arabayı sensor arızalandı gitti birini ezdi ben yapmadım o yaptı mı diyeceksin Dusunce guzel ama uygulaması zor.
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterZaten uygulamada cok zor sonucta otoparkın mimarisini blmeden park edicem diye bakırkoyden girip yesilkoyden cıkma ihtimali var, her otoparkın da mimari projesinin içine yuklenmesi mumkun degil ayırca otopark parasını ödeyemiyor :P bir de başı boş bıraktın arabayı sensor arızalandı gitti birini ezdi ben yapmadım o yaptı mı diyeceksin Dusunce guzel ama uygulaması zor.
Galaxy Note 2 ile Tapatalk'tan gonderdim..
Yorum Yap
Yorum Yap