Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

2013 Makyajlı Countryman

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

2013 Makyajlı Countryman

Countryman 2013 modellerin de bir takım degisikliklere ugramıs. İc ve dıs tasarımda mat renk seceneklerinin yanı sıra sanırım en belirgin degisiklik cam açma/kapama dugmelerinin kapılarda olması.

Buyrun bakalım siz ne dusuneceksiniz.

http://www.netcarshow.com/mini/2013-countryman/

Ben cam dugmelerinin kapilarda olmasini seviyorum. Arabama binen bircok insan da kapida ariyor zaten.. Bulamayinca da is basa dusuyor ve ben acip kapatiyorum..
    www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Cam dugmelerine alistimnben 3. MINImizde kapida ounca bana cok Japon geliyor.
      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Benim de en sevmediğim özellik cam açma kapama tuşlarının yeri bizimkilerde...

Değişiklikler güzele benziyor bence

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum Yap

ben bayılıyorum yıkattığınızda kimse tuşu bulamadığından yıkama sonrası camı acamıyor, böylece lekesiz temiz bir camınız oluyor
          1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
          2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
          4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
          5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Ben yikattiktan snr arabaya binen herkesi uyariyorum cami acmasin diye ve hemen klimayi aciorm araba parlarken su lekeli bi cam en sinir oldugum sey

Yorum Yap

bende gayet memnundum

Yorum Yap

Yaw ben beğenmedim, biz bu aracı tarzı için seviyoruz, Kapıda cam açma kapama çok japon bencede. Neden kokpit tasarımına dokundular ki başka düzeltecek bişey yokmuş gibi.. Onlarla uğraşana kadar çirkin çirkin ses sistemi, mantıklı Visual Boost ve de adaptif süspansiyon üzerinde çalışsalar harika olur..

Yorum Yap

Bugun canlı canlı gorme sansımız oldu, cok rahatsız edici degil, sıradan tabi ama kullanıslı da aynı zaman da. Goze cok batmıyor, on konsol hala aynı dugmelere sahip, farklı amaclara hizmet ediyorlar sadece.

Yorum Yap

kisaca olmamis

Sent from my iPad using Tapatalk HD
                    sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                    X