Fatih den kaptik vip biletlerimizi tskler fatih V.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
İstanbul AutoShow Uluslararası Otomobil Fuarı 2012 - MINI
Çöküş
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster1adet VIP BILET HEDIYEM VAR HATTA IKI TANE OLABILIR
Sent from my iPad using Tapatalk HDsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster1adet VIP BILET HEDIYEM VAR HATTA IKI TANE OLABILIR
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen istiyorum vip! ne farki var vip'inin bu arada?
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende istiyorum arkadaş her ne kadar minimi satmış olsamda potansiyel mini alıcısıyım =O)
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen alicaksin mini eninde sonunda belli
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterevo sattıyım senin laser blue ya kardeş gelecek abi,, ama biraz daha beklicem satmak için şimdi satarsam araba da birşey var izlenimi olacağı için gemiden gelince yanı 4-5 ay sonra işleme koyacağım bu planımı
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGuzel plan dostum benim ki True Blue ama
laser blue hothatch icin shemsy bey!
ps. artik laser blue olmayacak lightining blue devri yeniden basliyor
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGuzel plan dostum benim ki True Blue ama
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstersimdi true blue o bilkeree shemsy beyjim demeye geldimdi ki Ozan'im benden evvel davranmis! ehuehueheuehu
laser blue hothatch icin shemsy bey!
ps. artik laser blue olmayacak lightining blue devri yeniden basliyor
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterarkadaşlar lütfen içimde yanıp tutuşan şu mini aşkı dururken benim gözüm görüyor mu hangi blue olduğu =O) neysem ben bi gemiye gidiyim gelim de o zaman bakacağız hangi blue olacaına
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDostum al sana gostereyim birdaha ki arabani
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDostum al sana gostereyim birdaha ki arabani
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBir fotografta benden olsun!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
Yorum Yap