Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Istanbul parkda ucret karsiligi nurburgring misali tur atabilecekmisiz.

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Shemsy henuz pist yönetimi yapıyoruz demedi ne zaman uygulamaya gececekleri belli degil, o yüzden belli oldugu zaman İstanbul Parka basvuracagız ama bu ay içinde uygulamaya baslayacaklarını sanmıyorum.
    abi frekanslar karıştı ben yektanın izmit pisti göndermesi üzerine yorum yapayım dedim ama alıntı ile cvp yazmayı unutmuşum,, suçum neyse cezama razıyım başkan

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      ONLY MINI evo'lar sadece park edebilioo isletmemizde bkz.shemsynin evo'su ahahahah

Sent from my iPad using Tapatalk HD
      mini modifiyeli+makyajlı evo yapsak piste alırmıydınız =O)

Yorum Yap

Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        mini modifiyeli+makyajlı evo yapsak piste alırmıydınız =O)
        arkadasim anca park edersin tribunden izlersin ama o gun arkadaslar arabalarina kiyip 1 turluguna 100euro'dan kiralayip isletmemize de komisyon verirlerse pisttede girebilirsiniz ... ONLY MINI!

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          bence Kosifler sponsorlugunda böyle bir etkinlik guzel olur Fatih V ayarlasın bize :P
          Benibegenmiyir misin? huuh

kosiflerden bi cacik olmasss borusanaa yanasmalii
          NDG senin karnın acıkmış bu yorumu yazarken

FIA ve TOSFED 'e bağlı bir B klasman Pist hakemi olarak; IstanbulPark 'ta yıllarca sayısız pist, yarış ve lounge aktivitesinde çeşitli pozisyonlarda aktif görev (race control, pit lane, pit lights, paddock, control towers vs vs..) almış bir arkadaşınız olarak.. yaani her şeyi geçtim, Kosifler Oto MINI satış danışmanınız olarak diyim; elbette ki her türlü organizasyon fikrine muhtemel destekler için elçilik ettiğimi ve yine edeceğimi zaten biliyorsunuz.

Umalım da ihaleyi kazanan yeni işletmeci İstanbulPark'ta az da olsa bir Nürburgring işletim sistemi havası oluştursun. Gerçekten güzel olur. Umalım da öyle bir fırsat olsun. O pisti tüm MINI'ler tatmalı. 8. ve 13.virajda apexten apexe atlayan MINI kullanmak pahabiçilemez şeylerden

Yorum Yap

arkadasim anca park edersin tribunden izlersin ama o gun arkadaslar arabalarina kiyip 1 turluguna 100euro'dan kiralayip isletmemize de komisyon verirlerse pisttede girebilirsiniz ... ONLY MINI!

saağa inaat gidecem kıyacam parayaa kiralıcem girecem parasıyla deilmi arkadaşım =O)

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
            X